Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werken aan je beachbody
  Rate this post

  In de komende zomers wil jij toch ook met een zelfverzekerd gevoel en zonder overgewicht lekker aan het strand kunnen liggen? Zet nu die stap, laat je begeleiden en kies voor een gezonde leefstijl!

  Vanuit mijn passie ben ik aan aantal jaren geleden RESET Sportclub begonnen. Ik merkte dat er heel veel grote budgetclubs kwamen, maar dat lang niet iedereen die fijn vindt. Voor veel mensen is sporten al geen hobby, en ze voelen zich al snel bekeken op een grote sportschool. Ik dacht: dat kan anders. Bij mij sporten voornamelijk mensen die niet van de massa en drukte houden, maar wel resultaat willen. In mijn nieuwe club heerst een geweldige sfeer. Met loftdeuren naar de kleedkamers en een mooie grote boomstamtafel in de lounge voel je je al snel thuis en wordt sporten vanzelf een feestje. Het fijne is ook dat ik altijd op afspraak werk. De groepslessen zijn uiteraard op een vast tijdstip. De Bodytec trainingen, personal trainingen en het afslankprogramma plannen we altijd zó in dat ze voor de deelnemer en mij het beste uitkomen. Ik begin met afspraken vanaf 6.30 uur ’s ochtends. De groepslessen kunnen al gevolgd worden vanaf 7.30 uur ’s ochtends. Er zijn geen fitnesstoestellen, maar we werken veel met functionele oefeningen en losse materialen zoals kettle­bells, ballen en gewichten, waardoor je sterker en fitter wordt met bewegingen uit het dagelijks leven.

  Afslankprogramma
  Haast iedereen weet eigenlijk wel hoe je een aantal kilo’s moet afvallen en waarom het nou net niet altijd lukt. Geef je dan op voor het afslankprogramma. Ik begeleid je hier volledig bij. Iedere week weeg ik je, en aan de hand van het aantal benodigde calorieën stel ik je voedingslijsten samen. Hierop staat precies wat je wanneer en hoeveel je mag eten. Afslanken was nog nooit zó gemakkelijk! Je kunt voor het afslankprogramma kiezen in combinatie met de Bodytec, in groepsverband met andere afslankers, of afzonderlijk.

  Miha Bodytec (EMS)
  Heb je juist maar weinig tijd en wil je toch strakker in je vel komen te zitten? Kies dan voor een 20 minuten durende EMS (elekro-musculaire stimulatie) training door een ­geweldige ervaring met de Miha Bodytec te ondergaan. Het is een full body workout met direct resultaat!

  Ontspanning
  Iedereen is altijd druk, en we worden eigenlijk geleefd. De balans tussen inspanning en ontspanning is meestal ver te zoeken. Daar speel ik ook helemaal op in. Na een heerlijke training lekker socializen met vriendinnen onder het genot van gezond drankje, jezelf lekker laten verwennen met een lichaamspakking of cryo-behandeling (vet bevriezen) door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, een sportmassage ondergaan of je voeten laten verzorgen / verwennen door een pedicure: het kan allemaal.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply