Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Werken aan een betere conditie

  Wil je graag fitter worden, afvallen of sterker worden, maar staat het idee van een fitnessruimte je tegen? Dan is bootcamp zeker geschikt!

  Het doel van bootcamp is om in korte tijd je conditie en kracht sterk te verbeteren. Bootcamp bestaat uit een afwisselend pakket aan oefeningen, zodat je binnen korte tijd je gehele lichaam traint. Zo werk je aan je conditie en komen er leuke, uitdagende, spierversterkende oefeningen voorbij. Je sport bij PolderFit in groepsverband in de Zeeuwse buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat.
  Doordat je bij PolderFit in groepsverband traint, ontstaat er al snel een leuke, ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft; of je nu individuele oefeningen doet of samenwerkt. Alle oefeningen zijn aan te passen aan jouw eigen niveau.

  Verantwoorde training
  PolderFit is opgericht door Loes van der Sluijs, fysio- en manueel therapeute (in haar praktijk De Fysiotheek). Loes kan daarom ook oefeningen aanbieden die gericht zijn op klachtoplossing.
  Ze is gedreven om mensen te helpen. Doordat ze samen met jou haalbare doelen stelt, slagen jullie er samen in om die te halen. Loes heeft een brede interesse in het menselijk lichaam, klachten, sport en voeding. Ze werkt samen met gediplomeerde trainers. Er zijn per week 5 ­bootcamptrainingen en er is wekelijks 1 WandelFit-training, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor Personal Training. Bij Personal Training hoort een uitgebreide intake.

  Voeding
  Goed en voldoende bewegen voor een gezond en slank lichaam is één, maar voeding is minstens zo belangrijk, met voldoende groente, fruit, vezels en drinken. Het aanpassen van je voeding is dan ook een ­essentieel onderdeel van de begeleiding. Ook de afwisseling in wat je eet is een aandachtspunt. Loes geeft daarom ook ­voedingsadviezen. Je kunt ook bij haar terecht voor Orange Fit ­eiwitshakes en repen, pure ingrediënten en lekkere recepten!

  Wil jij ook onder professionele begeleiding werken aan jouw gezondheid, of eindelijk je ideale gewicht bereiken? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply