Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werken aan je conditie in het zwembad
  Rate this post

  Als je zwanger bent, of net (weer) moeder bent ­geworden, is het verstandig om in een zo goed ­mogelijke conditie te komen of te blijven. Zwemmen is dan een goed idee!

  Werken aan je conditie kun je door banen te trekken in het wedstrijdbad of door deel te nemen aan een van onze diverse lessen aquasport. Wij bieden uitdagende groepslessen voor elke leeftijd en alle conditieniveaus. Het water maakt bewegen gemakkelijker. Daardoor kun je op sportief niveau veel bereiken en is de kans op blessures gering. In een groepsles bepaalt ieder zijn eigen tempo, en daarom is aquasporten voor iedereen geschikt.

  Zwemmen voor Zwangeren
  De cursus ‘Zwemmen voor Zwangeren’ is er voor ­zwangeren vrouwen gedurende de hele zwangerschap. Het is een ­combinatie van bewegings-, ontspannings- en ademhalings­oefeningen. Instromen kan op elk moment.

  Ouder & Kind zwemmen
  Ouders met kinderen van 3 maanden tot en met 3 jaar ­kunnen meedoen aan het ‘Ouder & Kind zwemmen’: spelenderwijs een leerzame tijd doorbrengen met jouw kind als voorbereiding op de zwemles voor jonge kinderen.

  Ook zijn er allerlei mogelijkheden om na de bevalling weer in vorm te komen, zoals Aquafit, Aquajoggen, Aquarobic en total body fit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply