Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werken aan echte huidverbetering
  Rate this post

  Een mooie huid krijg je niet zomaar vanzelf, net zoals je geen geweldig lichaam krijgt door één keer naar de sportschool te gaan. Om je huid in een topconditie te brengen en te houden, moet je erin investeren. Daarom is het belangrijk om de juiste behandelingen te ondergaan om resultaat te bereiken en vast te houden.

  Er zijn verschillende mogelijkheden om je huid te verbeteren:

  Microdermabrasie
  Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Microdermabrasie is dé manier om jouw huid er beter en frisser te laten uitzien, of je nu jong of oud bent, vrouw of man. Microdermabrasie is een mechanische peeling. Het microdermabrasieapparaat zuigt jouw huid vacuüm en spuit tegelijkertijd microfijne kristallen op je huid. Door deze microkristallen wordt 50 tot 60% meer van de bovenste dode huidcellen verwijderd dan bij andere peelings. Hierdoor ontstaat een betere opname van de producten. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor een direct zichtbare verbetering van de huid, zoals verfijning van de poriën, en zorgt voor de activering van huideigen collageen en elastineproductie. Voor een probleemhuid, zoals acne, pigmentverstoring, littekens, een vale huid en een rokershuid, geeft microdermabrasie een geweldig resultaat. Microdermabrasie is ontspannend en niet pijnlijk.

  Microneedling
  Een techniek die heel geschikt is bij fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, verstopte poriën en littekens, is microneedling. Bij een behandeling penetreren micronaaldjes de huidlagen. Hierdoor ontstaan er microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een weg door de huid voor producten en werkstoffen daarin. Het effect van deze werkstoffen wordt hierdoor enorm verhoogd. De werkstoffen komen direct op de plaatsen waar ze moeten zijn om hun werking te doen. Daarnaast stimuleert de microneedling de natuurlijke productie van collageen en elastine in de huid door het natuurlijke wondhelingssysteem van de huid te activeren. Resultaat: na de behandeling herstelt de huid en vernieuwt die zich, waardoor rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden de huidskleur verbetert. De huid wordt steviger door de aanmaak van collageen en elastine. Een doffe, grauwe huid gaat weer stralen door een verbeterde doorbloeding, en de poriën worden verfijnd. Pigmentatie vermindert en bij acnelittekens zijn de resultaten prachtig.

  Plasmalift
  De plasmalift is een nieuwe, revolutionaire techniek om de huid rondom de ogen te liften en te verstrakken zonder te snijden of te hechten. De behandeling is effectief tegen rimpels, huidplooien, kraaienpootjes, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen. Ook de mondhoeken en de bovenlip kunnen aangepakt worden. De plasmalift maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct een langdurig resultaat, al na 1 behandeling. Het resultaat zal jarenlang aanhouden.

  Acne(litteken)behandeling
  Acne is een aandoening van het haartalgkliercomplex. Talgklieren monden uit in een haarzakje, en wanneer de talgklieruitgang verstopt raakt, ontstaat acne. De behandeling bestaat uit een reiniging en dieptereiniging van de huid. De puistjes en mee-eters worden aangeprikt, om de talgklieruitgang iets te vergroten. Vervolgens worden mee-eters en puistjes uitgeduwd. Aanvullend kunnen peelings worden toegepast. Hierdoor wordt de bovenste huidlaag als het ware verdund, waardoor nieuwe verstoppingen van de talgkliertjes minder kans krijgen.
  Ook voor littekentjes na acne heeft de huidtherapeut verschillende behandelopties, zoals chemische of mechanische peelings of microneedling.

  Over Natural Skin
  Natural Skin is gespecialiseerd in huidverbetering! De salon gaat verder waar gewone huidverzorging stopt. De huidtherapeut en medisch schoonheidsspecialiste bezitten veel kennis over de huid en kunnen vele huidaandoeningen behandelen. Dit doen ze met de cosmedische producten en geavanceerde apparatuur. Ook kun je bij de salon terecht voor verschillende ontspannende massages. Deskundigheid en kwaliteit staan bij Natural Skin hoog in het vaandel! Vergoedingen zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor je polis.

  Reviderm
  Natural Skin werkt onder meer met producten van Reviderm om huidveroudering tegen te gaan. Hiervoor heeft Reviderm een verzorgings- en verbeteringssysteem ontwikkeld, met 9 exact op elkaar afgestemde verzorgingsstappen, die je ook thuis eenvoudig kunt volgen. Stap voor stap wordt de individualiteit van je huid uitgelegd en behandeld. Door een consequente thuisverzorging verleng je het zichtbare effect van de dermocosmetische behandeling met Reviderm apparatuur zoals microdermabrasie, microneedling en ultrasound in de salon en vertraag je tegelijkertijd het verouderingsproces van je huid. Bij Reviderm houdt de verzorging niet op bij perfecte huidverbeteringsproducten. Om betere resultaten in kortere tijd te bereiken, worden de salonbehandelingen uitgebreid met apparatuur. Deze geavanceerde apparaten, in combinatie met de juiste producten, zorgen voor een optimaal resultaat.

  Gespecialiseerde behandelingen
  – plasmalift (ooglidcorrectie zonder snijden)
  – anti-aging
  – huidverbetering
  – rosacea / couperose
  – acne
  – littekens
  – pigmentproblemen
  – overbeharing
  – huidoneffenheden

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply