Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werken aan échte huidverbetering
  Rate this post

  Een mooie huid krijg je niet vanzelf, net zoals je geen fantastisch lichaam krijgt door één keer naar de sportschool te gaan. Om je huid in een topconditie te brengen en te houden, moet je investeren… Daarom is het van belang om goede en juiste producten te gebruiken om dit resultaat te bereiken en vast te houden.

  De meesten van ons houden er een beautyroutine op na: dag in dag uit zijn we bezig met smeren om onze huid zacht en glad te houden. Prima, maar voor huidverbeterende resultaten is toch echt een beautyplan nodig, een door een huidexpert op jouw huid afgestemd behandelprogramma dat veel verder gaat dan een onderhoudsroutine. Met behulp van een uitgekiende combinatie van thuisverzorging en behandelingen in de salon, speciaal afgestemd op wat voor de huid nodig is, ontstaat er een goede samenwerking die échte huidverbetering oplevert.

  Peeling: een goed begin
  Door te starten met een intensieve chemische peelingkuur, maak je een goed begin om je huid in een goede conditie te brengen. Professionele chemische peelings (op basis van zuren in plaats van scrubbende korreltjes) hebben de pech veel agressiever te klinken dan ze zijn. In het verleden kon zo’n behandeling inderdaad een onaangename aangelegenheid zijn, vooral voor een gevoelige huid, maar die tijd is voorbij. Dankzij de technologische ontwikkelingen in de cosmetica-industrie is deze vorm van peelen er alleen maar zachter, milder en bovendien effectiever op geworden. Het geeft fantastische resultaten zonder neveneffecten en down-time: dode huidcellen worden op milde wijze losgeweekt, waardoor de huid, gladder en frisser oogt, overtollig talg, vergrote poriën, pigmentvlekken en acne worden aangepakt, en zowel de celdeling als de aanmaak van collageen geactiveerd raakt.

  Advies door huidexpert
  Doordat huidverbeterende producten zeer hoge concentraties actieve ingrediënten bevatten en dus een heel krachtige werking hebben, mogen ze alleen door gediplomeerde huidexperts geadviseerd en verkocht worden. Vaak pakt dit soort producten meer dan één issue aan, bijvoorbeeld huidveroudering en grove poriën. Dan is het belangrijk dat iemand specifieke kennis van ingrediënten heeft en weet hoe bepaalde formules het beste kunnen worden toegepast. In de parfumerie zul je dit soort high-tech skincare daarom niet zo gauw tegenkomen.

  LOOkX
  Beautysalon Sandra werkt met LOOkX SKINCARE, dat geschikt is voor elk huidtype en veel meer voordelen biedt dan reguliere huidverzorgingsproducten. LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huidverbetering begint, op basis van wetenschappelijke benadering van de huid en al haar functies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply