Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werken aan een betere gezondheid
  Rate this post

  Wil je je lichaam verbeteren, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag energieloos? Ga fitnessen!

  Fit4lady is een kleinschalige fitness-studio voor vrouwen. Je traint in een circuit. Een training duurt 30 minuten. Krachttraining wordt op een intensieve, snelle manier ­afgewisseld met cardiotraining, elke 45 seconden. Je hoeft geen apparaten in te stellen.
  Het is afwisselend, opzwepend en altijd met begeleiding. Ons concept is voor alle vrouwen die een kwalitatief goede, korte training willen. De leeftijd van onze klant varieert van 15 tot 78 jaar. Fit4lady is kleinschalig en persoonlijk, waardoor we iedereen bij naam kennen. Er wordt altijd begeleiding gegeven in het circuit waarbij we je corrigeren, opzwepen en complimenteren. Je sport samen met andere vrouwen, maar wel in je eigen tijd.

  Persoonlijke coach
  Bij Fit4lady krijg je een persoonlijke coach toegewezen die ervoor gaat zorgen dat sporten goed in je weekpatroon komt. Elke maand worden je vetpercentage, spiermassa, visceraal vet en botmassa gemeten. Er volgt een fitgesprek, waarbij je samen met je coach gaat kijken welk doel je wilt behalen en of de training moet worden aangepast. Hierdoor heb je altijd een stok achter de deur en blijf je gemotiveerd.

  Gemotiveerd
  De vrouwen hebben snel onderling contact en steunen en motiveren elkaar. De sfeer is erg goed en dat heeft een positieve werking op het blijven komen van de vrouwen. Bij Fit4lady heerst absoluut geen ‘strakkepakjescultuur’. Iedereen is welkom en de variëteit onder de vrouwen qua cultuur en leeftijd (15 tot 78 jaar) maakt het ontzettend leuk.

  Sport doet wonderen voor je geest
  Natuurlijk word je er fitter, strakker en sterker van, maar wat we vaak vergeten, is dat sporten ontstresst en je geestelijk sterker maakt. Je krijgt er meer zelfvertrouwen van, en bovendien maakt je lijf endorfine (gelukshormoon) aan, waardoor je je gelukkiger voelt met meer energie. Ook kun je beter relativeren en je stofwisseling gaat omhoog.

  Hét medicijn tegen depressie
  Zit je op dit moment in een neerwaartse spiraal? Dan lokt dat juist uit om op de bank te gaan zitten. Herken je dit? Dan is het je opgeven bij een sportclub een goed idee! Je komt terug uit die neerwaartse spiraal en gaat je steeds beter voelen. Het sporten zal je steeds beter af gaan. De resultaten beginnen te komen, waardoor je gemotiveerd wordt en blijft.

  Wil jij sporten voor meer energie? Kies dan iets wat je leuk vindt en zoek een club of vereniging waarbij je niet opgaat in de massa. Het sociale aspect en de stok achter de deur zijn belangrijk om gemotiveerd te worden en te blijven.

  Bij Fit4lady ben je altijd welkom! Aanmelden voor een gratis proefles? Geef je op op www.fit4lady.nl of bel 06-36410369 en vraag naar Sjoukje.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply