Rate this post
 • Werken aan een betere gezondheid
  Rate this post

  Ben je gemotiveerd om af te slanken, om te bewegen en om jezelf een verantwoord eetpatroon aan te leren? Dan ben je bij Lifestyle Center Yerseke aan het juiste adres. Lifestyle Center Yerseke is de overkoepelende naam voor drie welzijnscoaches die jou kunnen helpen om te werken aan je gezondheid! Ze begeleiden je met ondersteuning van de producten van Herbalife. Deze bevatten alle voedingsstoffen die je nodig hebt. Hieronder stellen de coaches zichzelf voor.

  Erica Dingemanse: ‘Zelf eet ik al 17 jaar de producten van Herbalife en mede daardoor verbeter ik naarmate ik ouder word! Herbalife is niet alleen bedoeld om ermee af te slanken, maar is breder dan dat: het gaat ook om bewegen en jezelf goed voelen. Ik ondersteun en coach daarbij, zodat je verbeteringen kunt aanbrengen op de gebieden die jij wil. Ik heb twee fitclubs, in Yerseke en in Domburg, waar deelnemers lekker kunnen bewegen. Het is mijn plan om in heel Zeeland deze FitClubs op te zetten met het doel om mensen te laten bewegen en bewust te laten worden over het aanvullen van goede brandstof bij een actieve gezonde levensstijl. ‘Coaching op maat, zowel mentaal als fysiek vanuit het hart’, dat is mijn werkwijze en motto.’

  Marian Villée: ‘Ik begeleid mensen die een veranderingsproces willen ingaan op het gebied van gezondheid, vitaliteit en het krijgen van een passend, gezond gewicht. Dat doe ik met mijn ervaring, kennis en vanuit mijn hart. De mens staat centraal en ik ga uit van zijn of haar situatie en maak daar een programma bij. Het Herbalife ontbijt is een grote aanrader om er zeker van te zijn dat de gezondheid verbeterd wordt, echter niks is verplicht. En het 3 day try out programma is een vondst, omdat je in 3 dagen voelt wat de producten van Herbalife doen. Ik wil een bewustwordingsproces in gang zetten en onderdeel zijn van het gezonder worden van een deel van de mensheid die ik in mijn omgeving kan bereiken. Dat is mijn missie.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply