Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Werken aan een gezond gewicht
  4/4 - (1 stemmen)

  Ben jij het ook zo zat dat afvallen niet lukt en dat elk nieuw dieet wel even werkt, maar niet voor de lange termijn? Laat je dan begeleiden door iemand met verstand van een gezonde leefstijl en die een plan op maat maakt, waardoor jij je fitter, slanker en gezonder kunt voelen!

  In haar praktijk aan huis begeleidt gediplomeerd voedings- en gewichtscoach Trienke van der Kloet volwassenen om hun streefgewicht te bereiken én te behouden. Bij de gratis intake wordt je eetpatroon geanalyseerd en vervolgens ga je aan de slag met een voedingspatroon dat op jou is afgestemd, waarmee je wél resultaat haalt. Een wijntje of gebakje op zijn tijd mag trouwens best! Je houdt een voedingsdagboek bij en regelmatig word je gemeten en gewogen. Bij elk consult wordt gekeken of er eventueel een aanpassing in je eetpatroon nodig is.
  Trienke werkt ook met de methode PuurGezond: geen pakjes, zakjes, shakes en light-producten, maar wel écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een heel lekkere manier! Met lekkere recepten, goede tips, 8 consulten en het boek ‘PuurGezond! Slank in 8 stappen’. Trienke heeft vele jaren in het onderwijs gewerkt en heeft de opleiding ‘Een gezonde leefstijl bij kinderen met overgewicht’ gevolgd. Daardoor kan zij ook deze doelgroep begeleiden. Consulten zijn niet alleen overdag mogelijk, maar ook in de avond, op zaterdag en via Skype, evenals duo­behandelingen (afvallen samen met bijvoorbeeld een ­vriendin of partner). Verder geeft Trienke workshops en presentaties over gezonde voeding.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply