Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Werken aan je fitheid en conditie

  Met de zomer in aantocht vinden wij vrouwen het belangrijk om er goed uit te zien. We willen ­zelfverzekerd en slank voor de dag komen. Er mooi uitzien. Goed in ons vel zitten. Voldoende bewegen en gezond eten. Maar hoe zorg je er nu voor dat je een gezonde levensstijl behoudt?

  Charda van der Vliet is afslankcoach en eigenaar van Believe in. Charda helpt en begeleidt vrouwen met het creëren en behouden van een gezonde levensstijl. Dit doet Charda met haar succesvolle bootcamptraining: Functioneel FIT. In Dordrecht en Zwijndrecht werken vrouwen iedere week weer keihard voor hun gewenste zomerfiguur.

  Unieke bootcamptraining
  Functioneel FIT is een unieke bootcamptraining speciaal voor vrouwen. Bootcamp is een functionele outdoortraining in groepsverband. Door met het eigen lichaamsgewicht te trainen en met behulp van materialen wordt er zeer effectief gewerkt aan de algehele fitheid en conditie van het lichaam. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan krachttraining en buikspieroefeningen.

  Gezond eten
  Het behouden van een gezonde levensstijl gaat niet alleen over sporten. Wil jij graag je gewenste doelen behalen? Dan is het noodzaak om ook je voedingspatroon onder de loep te nemen. Diëten, afslankpillen en shakes zijn naar de mening van Charda uit den boze. Charda: ‘Diëten zullen altijd een tijdelijke oplossing zijn voor het behalen van je gewenste doelen. Zoek naar een levensstijl die bij je past en een eetpatroon dat je over 10 jaar ook nog met gemak kunt volhouden. Alleen dan zul je de gewenste resultaten behalen, maar nog veel belangrijker: behouden.’
  Vrouwen die lid zijn van Functioneel FIT, ontvangen bij de start van hun traject een 12-weeks voedingsschema. Overzichtelijke weekmenu’s met eenvoudige recepten die ook nog eens lekker zijn. ‘Een gezonde levensstijl valt of staat met plannen’, vertelt Charda. ‘Zonder structuur zul je direct terugvallen in oude, ongezonde gewoontes.’
  Met een duidelijk plan, een gewenst doel, een wekelijks voedingsschema en voldoende beweging is je gezonde levensstijl compleet. Vervolgens dien je actie te ondernemen en deze nieuwe gewoontes structureel toe te passen, zodat je gezond blijft eten en voldoende beweegt.

  Opwaartse spiraal
  Het klinkt gemakkelijk, maar het vergt een ijzersterke ­discipline om oude eetgewoontes te doorbreken. Dat is waar Functioneel FIT vrouwen een helpende hand biedt: door actief bezig te zijn in de buitenlucht, kom je in een opwaartse spiraal terecht en ben je in staat om je algehele levensstijl aan te pakken. Je wordt er zowel mentaal als fysiek een sterkere en zelfverzekerde vrouw van. Ervaar het zelf tijdens een gratis proefles van Functioneel FIT! Aanmelden kan via de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply