Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werken aan een gezonde leefstijl
  Rate this post

  Tegenwoordig zijn we druk in de weer om een gezonde levensstijl te ontwikkelen. De zakken chips, donuts en koekjes laten we in de schappen liggen. In plaats daarvan lopen we direct door naar de groente- en fruitafdeling. Een avocado hier en blauwe bessen daar. Ook de frisdrank komt niet meer in het winkelmandje terecht. Groene thee en water met citroen is nu de standaard. Voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl, maar daarnaast is ook sporten van belang.

  Was ook dit jaar meer sporten en gezonder eten een van de goede voornemens, maar is dit ergens na twee weken al gestrand? Je bent niet de enige. Het is vaak gemakkelijker om je aan je goede voornemens te houden als je dit samen met iemand doet. Zo kan een personal trainer je motiveren om door te zetten en, ook belangrijk, om ervoor te zorgen dat je tijdens de training de juiste houding aanneemt. Met als resultaat minder blessures.

  Betaalbare personal training
  Je kunt allerlei redenen hebben om een gezonde leefstijl voor jezelf te ontwikkelen. Van afvallen, strakker in je lijf zitten en een gezonde mindset, tot simpelweg gezond blijven. Voor ieder wat wils. PT2DAY gaat je hierbij helpen, in de vorm van personal training. En dat hoeft helemaal geen vermogen te kosten. Personal trainer Germain Silawanebessy: ‘Of je nou individueel aan de slag wilt met mij of liever met een groep traint: ik zorg er met een persoonlijke benadering voor dat je resultaten behaalt!’

  In shape voor je bruiloft
  Ga je binnenkort trouwen? PT2DAY heeft een speciaal programma voor aankomende bruiden. Je trouwt (met een beetje geluk) maar één keer, en op de grote dag wil je er natuurlijk op je best uitzien. Tijdens dit programma ga je samen met de personal trainer aan de slag om in shape te komen voor de bruiloft, zodat je vol zelfvertrouwen en stralend voor de dag komt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply