Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Werken aan je gezondheid

  Je zou graag gezonder willen leven en je wil minder ziek zijn. Dat gaat niet vanzelf: je moet eraan werken en je gezondheid onderhouden. Met een vitaliteitsscan krijg je duidelijkheid, inzicht, concrete aanwijzingen en antwoorden op jouw vragen.

  De eerste belangrijke stap naar een vitaal lijf is om te weten hoe jij er nu voor staat. En om dat te weten, is het simpelweg nodig om te meten. Een cliché misschien, maar essentieel! Vooral omdat je veel meer bent dan alleen je lichaam of klacht. Wist je dat jouw fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele processen echt invloed op elkaar hebben? Wist je dat deze processen inmiddels voor een groot deel te meten en te testen zijn? Ook dat ze grafisch weergegeven kunnen worden?

  Op maat meten en testen
  De vitaliteitsscan is géén standaardmeting! Het is een combinatie van verschillende unieke bioresonantietesten, gecombineerd met kinesiologie (spiertesten) die met elkaar samenvloeien tot een scherpe en nauwkeurige analyse op maat! Bovendien worden met de vitaliteitsscan jouw energievoorraad, energetische balans en bioritme in kaart gebracht. Alle cellen in jouw lichaam hebben een eigen energetische waarde. Deze energetische waarden kunnen via resonantie worden gemeten en gezamenlijk vormen ze een totaalbeeld over jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn. Deze bioresonantietesten worden gedaan met een revolutionair resonantiesysteem dat meer dan 9000 cellen in jouw lichaam doorlicht. De informatie die uit de metingen naar voren komt over de verzwakkingen in jouw systeem, is bijzonder specifiek, duidelijk en tastbaar. Het geeft daardoor op alle niveaus inzicht in hoe jij ervoor staat.

  Ontdekkingsreis
  Het is niet alleen de meting die van belang is. Het interpreteren van de meetresultaten en dwarsverbanden kunnen leggen is de sleutel. Het geheel is namelijk meer dan alleen de delen bij elkaar optellen. Met mijn uitgebreide en parate kennis en ervaring ben ik in staat om vanuit de metingen snel en accuraat jouw resultaten te analyseren en effectief dwarsverbanden te leggen. Het is een ontdekkingsreis waarin jij jouw lichaam beter leert kennen, begrijpen en respecteren.

  Samen stappen zetten
  In bijna 10 jaar als natuurgeneeskundig therapeut heb ik meer dan 1000 mensen effectief mogen helpen vanuit de visie dat lichaam, geest en ziel een onlosmakelijke eenheid vormen. Zowel vanuit de preventie als vanuit de genezing ga ik op zoek naar de onderlinge samenhang tussen jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. Ik neem de resultaten van de metingen en testen uitvoerig met je door. Aan de hand van mijn analyse geef ik jou persoonlijke therapeutische adviezen. Daarnaast zetten we behandelingen in waarmee we de tekorten en/of verstoringen weer in balans kunnen brengen.

  Voor de prijs van een paar goede schoenen heb jij de kans om (weer) baas te worden over jouw eigen systeem… en niet andersom! Wil jij echt jouw vitaliteit verbeteren, klachten voorkomen of van jouw klachten af zijn? Plan dan een afspraak in via mijn online agenda (www.thamarconsult.nl/afspraak), boek een gratis oriënterend gesprek of neem contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply