Rate this post
 • Werken aan een goede conditie
  Rate this post

  Het hebben en behouden van een goede conditie is voor jou als zwangere vrouw belangrijk. Als je fit, sterk en weerbaar bent, heeft dat een positieve invloed op de bevalling en het herstel na de bevalling.

  Mom in Balance Eindhoven biedt outdoor-workouts aan voor zwangere vrouwen en (pas bevallen) moeders. De workouts in Eindhoven zijn geschikt voor elk sportniveau.
  De Zwanger-workout is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen. Onder professionele begeleiding wordt er gewerkt aan het op peil houden van de conditie en het versterken van het lichaam. Steeds meer vrouwen ontdekken dat ze kunnen blijven sporten tijdens de zwangerschap. Een goede conditie en een voorspoedig herstel na de bevalling zijn twee van de vele voordelen. Redenen genoeg om juist als zwangere vrouw de sportschoenen aan te trekken! Pas bevallen vrouwen werken met de Back in Shape-workout actief aan het herstel van hun lichaam en komen zo weer snel in vorm.
  Vanaf 6 weken na de bevalling kan er, samen met andere ‘nieuwe’ moeders, op verantwoorde wijze gewerkt worden aan het opbouwen van de conditie. Hierbij wordt speciale aandacht gegeven aan het herstel van de bekkenbodemspieren.
  Voor de actieve vrouw die graag aan haar conditie blijft werken, is er de M-power-workout, een energieke workout voor een gezond en sterk lichaam. Een goede conditie geeft zowel lichamelijk als mentaal energie; energie die drukke vrouwen goed kunnen gebruiken bij het vinden van een balans tussen gezin, werk en zichzelf.
  Voor meer informatie over het sportprogramma, trainingstijden en locaties kun je contact opnemen met Anke Derks via anke@mominbalance.nl, maar je kunt ook kijken op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply