Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Werken aan je doelen
  4/4 - (1 stemmen)

  Wij zijn Next Step Healthstudio Nissewaard, gevestigd in Spijkenisse. Next Step is een jong bedrijf dat begin januari zijn deuren heeft geopend. Next Step heeft als fitness-studio het keurmerk ‘Bewegen is Medicijn’ gekregen. Binnen Next Step komen een aantal facetten binnen de sport bij elkaar samen. De facetten waar wij ons mee bezighouden, zijn personal training, small group training, bootcamp, fysio­therapie en verschillende soorten massages.

  In de komende uitgaven van ForYou Magazine willen wij graag alle facetten een keer aan bod laten komen, en in deze uitgave willen wij je graag vertellen wat wij doen en hoe wij dat doen.

  Small group fitness
  De small group-lessen fitness: fitness op maat in kleine groepen tot maximaal 6 personen. Dat betekent dat wij als instructeurs je maximaal kunnen begeleiden, stimuleren en motiveren. Binnen de small group kun je op jouw eigen niveau trainen, want bij de eerste les krijg je een test om jouw beginsituatie vast te stellen. Vandaaruit maken wij een trainingsprogramma voor jouw doelstelling.
  Naast de gewone doelen zoals afvallen, strakker worden en sterker worden maken wij ook schema’s voor mensen met rugklachten, diabetes type 2 en obesitas.

  Bootcamp
  Wil je lekker buiten sporten onder deskundige begeleiding? Ook dat kan bij ons. Bootcamp is een les waarbij krachttraining, voornamelijk met je eigen gewicht, hand in hand gaan met hardlopen en loopvormen.

  Personal training
  Ons personal trainingsprogramma werkt op 4 pijlers die volgens onze visie jouw gezondheid en jouw doel nodig hebben om te bereiken. Deze pijlers zijn voeding, training, rust / mentaal en het vermogen om kracht te kunnen leveren.
  Deze pijlers worden door ons bij de eerste afspraak getest, zodat we een programma op maat kunnen maken dat ervoor zorgt dat je op een verantwoorde wijze jouw doel kunt behalen. Onze personal trainers werken met NASM, LAPT-model.

  Fysiotherapie / massages
  Naast het trainen bij ons heb je ook de mogelijkheid om ­anders te werken aan je gezondheid. Zo is het bij ons mogelijk om je te laten masseren, zodat je klachten minder worden, of om gewoon te ontspannen. Andere massage­vormen zijn ontspanningsmassage en hotstone-massage.
  Fysiotherapie heeft voor de meesten geen uitleg nodig, maar we willen je er in de volgende uitgave wat over vertellen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply