Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werken aan je gezondheid
  Rate this post

  Wil je je lichaam verbeteren? Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag ­energieloos? Een goede gezondheid, met een gezond gewicht, is belangrijk. Die bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt. Wie regelmatig beweegt of aan sport doet, ontdekt dat die meer ­energie heeft, beter tegen stress kan en hogere prestaties levert.

  Lisa’s Studio is in september 2009 geopend, voornamelijk voor Pilates en als aanvulling op het lesrooster BBB (Buik, Billen en Benen), Piloxing (Boksen en Pilates) en BBB Challenge (buitentraining). De lessen worden in kleine groepen gegeven, van maximaal 10 personen.
  Buiten de studio en trainingen om houdt Lisa Jonk van Lisa’s Studio zich ook bezig met Personal Trainingen en bedrijfstrainingen.
  Personal Training (PT) is gericht op 1-op-1 ­trainen, en er kan getraind worden rond conditie, kracht, afvallen, figuurcorrectie of herstel na een lang ziektebed. De Personal Trainingen duren 45 minuten en alle aandacht gaat alleen naar jou. Zo kun jij aangeven bij elke ­Personal‌ Training wat voor training je wil, en daar richt Lisa de training op. Het leukste van Personal Training is dat de persoon resultaat heeft omdat er gericht op haar of hem wordt getraind en daardoor de persoon tevreden naar huis gaat. Voor Lisa is het leuk omdat ze een band krijgt met de persoon en ook ziet dat er resultaat is, en dat geeft als personal trainer een positief gevoel. Ook is Lisa op zoek naar bedrijven die hun personeel de gelegenheid willen geven voor een training. Bij een hoog ziekteverzuim ­komen veel rug-, nek- en schouderklachten voor of stress, tegen overspannenheid aan. Voor deze specifieke doelgroep heeft Lisa’s Studio ook trainingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply