Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Werken aan je vitaliteit
  4/4 - (1 stemmen)

  Een drukke baan, verkeerde eetgewoontes, onvoldoende tijd om te sporten en stress kunnen zorgen voor een verminderde weerstand, je niet helemaal fit voelen en op den duur misschien wel chronische klachten. Een goede gezondheid van je lichaam en geest daarentegen is de basis voor een succesvol leven, zowel zakelijk als privé.

  Voor particulieren bied ik diverse 1-op-1-diensten aan, waarbij beweging op maat centraal staat. Vanuit de beweging kan er op maat gewerkt en gecoacht worden op een persoonlijk doel, zoals voeding / afvallen, stoppen met roken, een nieuwe vitaliteitsbalans zoeken na of tijdens ziekte, weerbaarheid en zelfverdediging verbeteren, en stressreductie.
  Voor bedrijven door het hele land verzorg ik in het kader van duurzame inzetbaarheid op maat in-companytrainingen op het gebied van leefstijl en vitaliteit. Medewerkers worden zich bewust van hun eigen leefstijl en gaan hiermee daar waar nodig is actief mee aan de slag. Voordeel voor de werkgever is dat er gewerkt wordt aan teambuilding en een positief en energiek bedrijfsimago, en het ziekteverzuim wordt gereduceerd.

  Naast training en coaching zet ik voor preventie, herstel en ontspanning diverse massages in, zoals sportmassage en klassieke ontspanningsmassage, en verzorg ik stoelmassages op de werkplek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply