Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Werken aan jezelf
  4/4 - (1 stemmen)

  Op jouw levenspad heb je de keuze. Ga je linksaf, het doodlopende pad op waar de energie naar beneden gaat? Of ga je rechtsaf, waar je twee belangrijke slagbomen tegenkomt: ‘vertrouwen’ en ‘loslaten’, die je energie naar boven haalt op de weg zoals het leven bedoeld is?

  Het is gemakkelijk om in je comfortzone te blijven zitten. Dat is een plekje waar jij je veilig en vertrouwd voelt. Vaak durf je dat plekje niet te verlaten. Nu weet je wat je hebt en wat je kunt verwachten. Ben je daarmee gelukkig? Prima. Maar wil je meer uitdagingen, zoals meer balans in je leven, beter omgaan met emoties, oude gewoontes loslaten, of ben je het spoor bijster en heb je het gevoel dat het je allemaal te veel wordt? Dus werken aan jezelf? Dan kun je bij mij terecht. Samen gaan we kijken welke blokkades er zijn die jou tegenhouden om verder te groeien. Door middel van de vraagstelling komen we vaak bij een onverwacht antwoord. Het zijn veelal geloofsovertuigingen die je tegenhouden. Een voorbeeld kan zijn dat er ooit eens tegen je gezegd is: ‘Je kunt het toch niet’, of dat je zelf denkt: ‘Ik ben het niet waard’.
  In mijn praktijk gebruik ik verschillende oefeningen om die overtuigingen weg te halen. Dit kan onder andere een schrijfoefening zijn, of een visualisatie. Als de blokkades opgeheven zijn, zet ik je in je kracht en veranker dit. Jij bent het waard om gelukkig te zijn!
  Waarom niet nu? Pak de regie over je leven terug door te werken aan jezelf.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply