Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werken aan minder stress…
  Rate this post

  Iedereen wil gelukkig zijn en een zo fijn mogelijk leven leiden. Maar dat lukt niet iedereen. We moeten veel van onszelf of van anderen: werk, gezin, familie, hobby’s, vriend(inn)en. Raak je oververmoeid of ervaar je te veel stress? Hoe vind je balans? Wel eens aan een coach gedacht?

  Een coach kan je bijvoorbeeld helpen om helder te krijgen wat je veel energie kost, en ook wat je energie geeft. Wat is belangrijk voor je en waar heb je invloed op? Als je inzicht hierin hebt, kun je werken aan het anders omgaan met bepaalde aspecten van je leven.
  Resultaat: balans in je leven! Emmy Wiggenraad is coach en counselor; zij stelt prikkelende vragen en brengt methodieken in naar gelang de coachvraag. Hierdoor krijg je inzicht en maak je keuzes. In het intakegesprek praat je over je coachvraag, welk resultaat je verwacht en wat ze je kan bieden. Bij een ‘klik’ sluiten jullie een coachingsovereenkomst af voor het coachingstraject. Je werkt concreet en resultaatgericht aan jouw doel(en). Het traject bestaat uit een aantal sessies, want gedrag verander je niet in één keer. Het traject wordt afgesloten met een evaluatiegesprek om te borgen dat je zelf weer jouw weg kunt vervolgen. Wil je weer rust in je hoofd én in je lijf? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply