Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werken aan een nieuwe en gezonde leefstijl
  Rate this post

  Ik hoorde mijn leden steeds vaker praten over hun gewicht. Ze zaten niet lekker in hun vel, voelden zich opgeblazen, hadden weinig energie en wilden graag een paar kilo’s afvallen. Ik kreeg dan ook steeds vaker de vraag of ik ze ook kon helpen bij het afvallen. Dit heeft me aan het denken gezet, want natuurlijk wilde ik mijn klanten helpen met dit veel voor­komende probleem.

  Voorop stond wel dat het geen crashdieet moest zijn en dat men op een verantwoorde manier zou afvallen. Bij veel diëten ontstaat er het welbekende jojo-effect. Dit wilde ik voorkomen. Ik wilde mijn klanten iets blijvends kunnen bieden. Na goed onderzoek ben ik bij Power Slim terecht gekomen, waarna de keuze snel gemaakt was’, aldus ­Jantien van hart for her Leiderdorp.

  Totaalconcept
  Power Slim is geen dieet. Het is een totaalconcept; een afslankprogramma. Onder mijn persoonlijke begeleiding werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging.

  Anders eten
  Met Power Slim val je snel en moeiteloos af. Je gaat niet minder eten, maar anders. Je hebt 5 of 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit Power Slim producten, aangevuld met groente, vlees en vis. Met het gezin mee eten blijft heel gemakkelijk.

  Begeleiding
  Ik ben jouw stok achter de deur; iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren en motiveren. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streef­gewicht, maar behoud je het ook!

  Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply