Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Werken aan persoonlijke groei

    Heb je een probleem waar je al langere tijd mee zit? Weet je niet meer hoe je ­verder moet in je leven? Dan kan ik ­wellicht helpen! Ik kan je met behulp van magnetiseren en coaching weer in je eigen kracht zetten.

    ‘Magnetiseren’ betekent dat ik de energie waarmee ik werk op jouw overbreng, waardoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam gestimuleerd wordt en je weer helemaal bij jezelf komt. Om je daarbij te helpen, coach ik je en doordat ik heldervoelend en helderwetend ben, kan ik je echt met volle aandacht helpen. Ik noem mezelf ‘Transformatiecoach’, omdat ik je help bij het veranderen naar diegene die jij wil zijn. Hoe kan het nu dat je vastloopt in je leven? Nou, dit gebeurt vaak door dingen die je in je leven meemaakt, maar niet goed hebt verwerkt of geuit. Wij zijn opgegroeid met het idee dat we altijd maar door moeten gaan en dat het meestal niet goed is om je boosheid, frustratie of verdriet te uiten, maar eigenlijk is dat niet goed.
    Als je emoties of een bepaald verdriet niet kan en mag verwerken, gaat dit vastzitten in je systeem. Deze ‘blokkades’ zorgen ervoor dat je energie niet goed kan doorstromen en daardoor kun je zelfs lichamelijke klachten krijgen. Bij elke sessie gaan we een laagje dieper, totdat alles opgelost is. Ook ga je zelf aan de slag om weer bij jezelf te komen. Voor en na een behandeling hebben we een gesprek over hoe alles is gegaan en wat er is veranderd.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply