Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werken aan persoonlijke groei
  Rate this post

  Zegt jouw innerlijke stem ook wel eens dat je iets niet kunt of dat een bepaalde taak te moeilijk voor je is? Voel je je opgejaagd of staan bepaalde vaste gewoontes jou in de weg? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe stap in je leven? Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) bestaat uit een aantal technieken en een denkwijze waar je meteen mee aan de slag kunt en waarmee jouw doelen bereikbaar worden.

  Neuro Linguïstisch Programmeren is een wereldwijd toegepaste methode voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Met NLP krijg je inzicht in je belemmerende overtuigingen. NLP laat je onderzoek doen naar jezelf en daardoor kun je zelf kiezen om te veranderen. Je werkt aan je persoonlijke én je professionele ontwikkeling. Onbewuste processen bewust maken; daar gaat het om. De sleutel voor verandering zit immers aan de binnenkant! Adriana Adriaanse biedt in Ootmarsum opleidingen tot NLP Practitioner aan, waarmee je meer sturing over jouw leven krijgt.
  Binnenkort kun je ook op Ibiza werken aan persoonlijke groei. Ibiza is een eiland van spiritualiteit. Het ademt een sfeer van ruimte, vrijheid en nieuwe mogelijkheden voor je eigen leven. Hier ga je aan de slag voor jouw spirituele ontwikkeling!
  Wat doe je in die week?
  – NLP voor bewustwording, inzicht en verandering (kerntransformatie)
  – Goede gesprekken bij het zwembad en de ondergaande zon
  – Meditatie, yoga, massage, coaching, gezonde voeding

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply