Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werken aan je weerstand
  Rate this post

  Doorgaans wordt er informatie uit jouw bloed gehaald en niet uit jouw cellen. Maar de cellen zorgen ervoor dat alle voedingsstoffen in de bloedbaan zoveel mogelijk aanwezig zijn, zodat jouw organen, zoals jouw hersenen en nieren, optimaal blijven werken. Echter, als er toch al wat tekorten zijn, raken je cellen uitgeput en functioneren ze steeds minder goed. Je blijft onder andere moe en weet niet waarom, want de dokter zegt dat jij nog goed functioneert. Maar je functioneert waarschijnlijk wel behoorlijk, alleen niet zo goed als zou kunnen, waardoor je je lichaam uitput en dat kan leiden tot onherstelbare schade.

  Scanalyzer
  Dokter Eric de Weerdt vertelt: ‘Met de Scanalyzer meten wij de hoeveelheid vitamines en mineralen die jij hebt op celniveau. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vitamine A, B, C en de verschillende soorten mineralen als ijzer, zink en calcium. Ook geeft de scan nog meer informatie, zoals bepaalde allergieën of botontkalking. Hierdoor weet je ­precies waar jouw klachten en vermoeidheid vandaan komt en kun je aan de slag met jezelf! Juist omdat je weet waar de klachten vandaan komen, werkt dit heel motiverend om je lifestyle te gaan veranderen.’

  Bloedonderzoek
  Behalve een celonderzoek kunnen ook jouw bloedwaarden bepaald worden. ‘Door bloedwaarden te onderzoeken, zien we of je last hebt van ontstekingen of bloedarmoede en krijg je een algehele indruk van je gezondheid’, aldus De Weerdt. ‘Dit onderzoek voeren wij uit met de Oligoscan. Die meet de 20 meest belangrijke mineralen en spoorelementen en 14 toxische, zware metalen.’ De Oligoscan heeft meerdere, sterke pluspunten in vergelijking tot andere methoden: de Oligoscan geeft de uitslagen binnen een minuut en is in vergelijking tot regulier onderzoek van bloed, haar of urine is de meting van de Oligoscan aanmerkelijker goedkoper. Daarbij is het onderzoek niet belastend voor de patiënt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply