fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Werken met energie

    In 2010 ben ik mijn eigen praktijk gestart voor energetische therapie, Lichtgeving. Ik geef mensen onder andere reiki-, chakra- en aurabehandelingen. Hierbij vul ik de energie van het eigen systeem van de cliënt aan en/of behandel ik blokkades in het lichaam. 

    Ik kan ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld het omgaan met hooggevoeligheid (HSP), vermoeidheid, het terugkeren naar een staat van balans (harmonie) en welbevinden, spirituele ervaringen en stress. Door samen te kijken naar wat de cliënt nodig heeft en daar de behandeling op af te stemmen, kan de energie van het eigen systeem beter in balans gebracht worden, waardoor het zelfhelend vermogen van de cliënt aangesproken wordt.
    Ook geef ik reiki-cursussen. Reiki is een methode om door handoplegging uw eigen of andermans energie in balans te brengen. Het vermogen om Reiki te beoefenen heeft iedereen. Als iemand zich bezeert bijvoorbeeld, wordt vaak instinctief de hand op de pijnlijke plek gelegd. Door in een reiki-weekend meegenomen te worden in de ervaringen met, en mogelijkheden van energie, kan een ieder dit in het dagelijks leven bewust gebruiken. U bent van harte welkom.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply