Rate this post
 • Werken met kinderen: een topbaan!
  Rate this post

  Kinderen zijn gebaat bij een rijke omgeving om te spelen en zich te ontwikkelen. Elke dag doen ze nieuwe indrukken op en leren ze nieuwe vaardigheden. Om hen in hun eigen tempo te kunnen laten ontwikkelen, is het belangrijk dat zij hierbij genoeg ruimte, aandacht en gelegenheid krijgen. En dat is precies wat kinderopvang mogelijk maakt.

  Ieder kind is uniek en heeft een eigen persoonlijkheid. Daar ben je als medewerker binnen de kinderopvang goed van doordrongen. Al bij de allerkleinsten zie je een uitbundig, zacht of juist stoer karakter. Het mooiste is wanneer een kind lekker in zijn of haar vel zit, en het kind daardoor optimaal kan opgroeien.

  Bijzondere en waardevolle baan
  Werken met kinderen is daarom een bijzondere en waardevolle baan. Misschien heb jij ook wel het gevoel dat je graag iets zou willen betekenen in het opgroeien en bij de opvoeding van jonge kinderen. Bij Vlietkinderen, de leukste kinderopvangorganisatie in de regio, verwelkomen we je dan graag. In ons team is altijd ruimte voor enthousiaste, creatieve en sportieve pedagogisch professionals met een hart voor kinderen.

  Onze medewerkers kiezen voor Vlietkinderen
  Op die manier maken onze medewerkers elke dag het verschil, op kleine en grotere wijze. Samen doen we altijd ons best om er met de kinderen én collega’s een mooie, vrolijke en bijzondere dag van te maken. Vertrouwen, respect, mensgerichtheid en samenwerking zijn belangrijke waarden in onze bedrijfscultuur. Die woorden staan voor hoe wij als Vlietkinderen onderling, met klanten (de kinderen en hun ouders) en onze samenwerkingspartners willen omgaan. We nemen verantwoordelijkheid en zorgen voor verbinding.

  We kijken naar je uit!
  Als medewerker bij Vlietkinderen word je bovendien steeds gestimuleerd om je te ontwikkelen in je vakgebied. We prikkelen je door je een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod aan te bieden. We vinden het belangrijk om onze pedagogische kwaliteit te waarborgen, zodat we kinderen het beste van onszelf kunnen geven; iedere dag opnieuw. Ook bieden we deze kansen, zodat onze medewerkers zich betrokken voelen bij de organisatie. Dat betekent ook een passende beloning en arbeidsvoorwaarden. Aandacht voor de balans tussen werk- en privéleven en een veilige en gezonde werkomgeving vinden we vanzelfsprekend en hebben daarom een belangrijke plaats in onze bedrijfscultuur. Word jij onze nieuwe collega? We kijken naar je uit!

  ‘Mijn werk is belangrijk, maar vooral leuk!’
  Sanne, medewerker bij Vlietkinderen, vertelt: ‘Thuis, of aan wie het maar wil horen, vertel ik dat ik de fijnste baan heb, omdat ik er samen met mijn collega’s voor zorg dat de kinderen een brede glimlach op hun toet hebben als ze weer naar huis gaan. Dit maakt mij én de ouders blij. In ons vak lever je een belangrijke bijdrage aan de opvoeding en het opgroeien van kinderen. Daar ben ik me heel bewust van. Dat maakt mijn werk belangrijk maar vooral ook heel leuk!’

  Over Vlietkinderen
  Vlietkinderen heeft locaties voor dag- en buitenschoolse opvang (voor, tussen en na schooltijd) in Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen/Binckhorst), dichtbij of in de basisscholen en uitstekend bereikbaar. We werken samen met het onderwijs en zorgpartners aan mooie plekken in de wijk voor kinderen. Heb je een vraag of wil je meer weten over werken bij Vlietkinderen? Neem dan gerust met ons op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply