Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Werken met voeten: iets voor jou?

  Je staat er misschien niet bij stil, maar voeten vormen een heel belangrijk lichaamsdeel. Je loopt er de hele dag op, dus het is maar beter dat die in rode zijn. Lijkt het je niet wat om anderen te helpen om hun voeten zo gezond en mooi mogelijk te krijgen? Dat kan. Volg een opleiding tot pedicure!

  Het is natuurlijk wel zaak om een opleider te kiezen die door de branchevereniging, ProVoet, erkend is. PediRoda leidt al 30 jaar belangstellenden op tot professioneel pedicure. Je kunt bij PediRoda gewoon in je eigen tempo studeren, waarbij je wel optimaal begeleid wordt door docenten met vakkennis. Deze docenten zijn zelf medisch pedicure, met een eigen pedicurepraktijk, dus je krijgt les van vakmensen uit de praktijk. En heb je een vraag? Dan kun je voor het antwoord dagelijks terecht bij PediRoda.

  Aan de slag
  Als je je examen hebt gehaald, kun je zelf gaan werken als pedicure in een schoonheidssalon, of zelf een pedicurepraktijk beginnen. De begeleiding houdt trouwens niet op na je examen: je wordt ook geholpen bij het ondernemerschap. Daarvoor krijg je een persoonlijke coach die je van het begin tot het eind begeleidt. Je wordt dus niet in het diepe gegooid, waarbij je jezelf maar moet zien te redden.

  Specialisaties en workshops
  Het mooie is dat je PediRoda verschillende kanten op kunt, afhankelijk van de richting die je op wilt. Zo kun je na de opleiding tot basispedicure ook verder specialiseren tot medisch pedicure of sportpedicure. Verder verzorgt PediRoda allerlei losse cursussen en workshops, zoals cosmetische behandelingen en studiedagen voor nascholing.

  Altijd in de buurt
  Je hoeft niet het hele land door te reizen voor je opleiding. PediRoda heeft namelijk meerdere locaties in Nederland, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt waar je begeleid wordt en waar je examen kunt doen.

  Opleidingsmogelijkheden:

  – basispedicure
  – medisch pedicure
  – oncologische voet
  – sportpedicure
  – nascholing
  – workshops

  PediRoda is beoordeeld als de beste pedicureopleider van Nederland!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply