Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Where beauty begins

  Het koude weer is ons land weer ingetrokken. Dat betekent gezellige decemberdagen, maar ook gure wind langs je gezicht en een droge, trekkerige huid. Zeker als jij al last hebt van huidproblemen, kunnen deze weersinvloeden extra vervelend zijn.

  Bij huidproblemen kun je denken aan rosacea en coupe­rose. Misschien heb jij je er al bij neergelegd dat je een huidprobleem hebt, of wordt het langzaamaan erger, waardoor je eraan went. Zonde, want je kunt je huid gezond houden door middel van huidverbeterende behandelingen en verbaasd zijn over wat dat met jou doet. Stop die ruwe en gevoelige huid en ga stralend de donkere winter door!

  Behandeling van rosacea en couperose
  Naast een gezonde levensstijl en een gezond voedingspatroon is het gebruik van de juiste producten noodzakelijk. Cenzaa biedt jou een compleet programma voor deze kwetsbare, gevoelige huid en heeft als doel om de huid in balans te brengen, de weerstand van de huid te verhogen, roodheid en eventuele ontstekingen te verminderen, de huid te kalmeren en verlichting te bieden bij irritatie en zwelling. Alhoewel couperose niet te genezen is en rosacea een huidaandoening is met een chronisch karakter, is met behulp van een professioneel Cenzaa behandelprogramma, met op de huid afgestemde thuisverzorgingsproducten, een maximaal resultaat te behalen.

  Voel je een vrouw van de wereld
  Geen vrouw is zo verzorgd als de New Yorkse. De New York City girl laat niets aan het toeval over. Goede huidver­zorging en een gezonde leefstijl, dat is de basis. Het motto: ‘oud worden kan altijd nog’. Alle buurten in New York hebben zo hun eigen schoonheid; allemaal prachtig en op hun eigen manier, net zo dynamisch en verleidelijk als de grote stad zelf. Cenzaa voert jou mee langs prachtige locaties en wijken. New York: een stad die je moet beleven. Huidspecialist Petra Oosterhuis geeft therapeutische gezichtsbehandelingen. Petra: ‘Cenzaa is een geweldig merk en staat voor pure beleving, ontspanning en heeft huidverbetering tot gevolg. Elk seizoen heeft dit product een andere behandeling. Dit seizoen: de High Class Caviar Treatment. Deze behandeling staat voor maximale huidverbetering, unieke massages en betoverende geuren. De hoogwaardige producten uit de New York collectie zijn kenmerkend voor deze treatment vol luxe en glamour!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply