fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Jonger in een handomdraai

  Niemand vindt het leuk om te ontdekken dat rimpels de overhand nemen. Gelukkig hoef je dit niet te laten gebeuren. Op een veilige en effectieve manier zie jij er binnenkort weer jaren jonager uit, terwijl je je natuurlijke uitstraling behoudt.

  Huidveroudering is niet tegen te gaan; het is een natuurlijk proces. Maar we mogen de natuur best een handje helpen zodat jij je mooier en zelfverzekerder voelt. Angela Gopie van Beautique Infinity heeft meerdere opleidingen gevolgd aan de PhiAcademy: ‘Nieuw is de PhiLings-behandeling, die microneedling en Phi-Ion omvat. Beide behandelingen zijn gericht op huidverjonging en anti-aging.

  Huidverjonging zonder risico’s

  Angela licht toe: ‘Microneedling is een methode voor huidverjonging, anti-aging, hydratatie en herstel van de huid, littekens, striae. Het grote voordeel van microneedling is, dat de beschermende functie van de huid niet aangetast wordt. Het is daarmee een minder ingrijpende behandeling dan een facelift, botox en fillers. Microneedling kan toegepast worden op het gehele lichaam, gehele gelaat, hals, decolleté en zelfs heel gericht op individuele rimpels.’

   Hoe werkt Microneedling?

  ‘Door middel van ultra dunne naaldjes maak ik microperforaties in de huid. Het lichaam beschouwt deze vrijwel onzichtbare microperforaties als een huidbeschadiging en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld. Ook breng ik werkzame stoffen in de vorm van subjectables in de huid aan. Deze worden aangepast op jouw huidconditie; je krijgt dus echt een behandeling op maat’, aldus Angela.

  Phi-Ion plasma-lift

  ‘De Phi-Ion behandeling is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen, zoals overhangende oogleden, rimpels, acnelittekens, fibromen, pigmentvlekken en littekens.

  Voor uitleg van deze behandeling gaan we terug naar de scheikundeles. Er wordt gebruikgemaakt van thermodynamica en de faseovergang van de huid van slap naar plasma. Tijdens de behandeling gebruik ik een elektrodenaald die een reactie veroorzaakt wanneer deze in aanraking komt met

  de huid. Hierdoor trekt de huid samen en wordt deze gelift, vernieuwd en geregenereerd. Het resultaat is meteen zichtbaar. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid overtollige huid, de complexiteit van het probleem en jouw individuele wensen. Tijdens het intake-gesprek kan ik hier een inschatting van maken’, besluit Angela.

  Voordelen van microneedling

  – Je huid wordt zelf aan het werk gezet om weer steviger te worden.
  – De volgende dag kun je al weer make-up dragen.
  – Alle huidproblemen worden aangepakt, zoals rimpels en lijntjes, grove poriën, vochtarme huid, vale teint, pigmentvlekjes en verslapping.
  – Behoud van natuurlijke mimiek en uitstraling.

  Voordelen van Phi-Ion

  – snelle behandeltijd
  – zonder snijden of injecteren
  – zeer korte hersteltijd
  – minimale bijwerkingen
  – langdurig resultaat

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply