Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wie ben ik werkelijk?

  Ik ben een dochter, zus, moeder, vriendin, collega… Ik ben betrokken, enthousiast, warm, persoonlijk, gedreven… Ik ben … Ja, wie ben ik werkelijk? Vraag jij jezelf dat ook wel eens af? ‘Wie ben ik wérkelijk?’

  Een jaar of veertien geleden heb ik mij heel intensief beziggehouden met deze vraag. Ik kreeg een behoefte om meer invulling te geven aan een aantal thema’s in mijn leven: balans tussen werk en privé, ‘is de baan waarin ik zit nog wel mijn baan?’, balans in ‘verleden-heden-toekomst’, hoe om te gaan met de ervaringen die mijn leven gevormd hebben en die mij soms nog zo kunnen dwarszitten. Én ook de vragen ‘wat wil ik nu echt met mijn leven doen?! Waar verbind ik mij ten diepste mee? En wie ben ik werkelijk?’

  Met al deze vragen ben ik op verschillende manieren bezig geweest. En ik ontdekte en leerde veel. Zoals de ontdekking waar mijn grenzen liggen, zodat ik invulling kan geven aan de ‘balansvragen’ in mijn leven. De ontdekking hoe om te gaan met de dingen in mijn leven die zoveel impact hebben (gehad). Zicht krijgen op hoe de ‘echo van mijn geschiedenis’ invloed had op mijn gedachten en dus ook op mijn gedrag. Ik leerde zoveel… En wat ik vooral leerde, was om mijn hart te volgen. De enige reis die ik nodig had, was de reis naar de oorspronkelijke stem van mijn hart. Een reis die niet altijd gemakkelijk is, en ook een reis die ik nog elke dag maak! En steeds weer die vraag: ‘waar verbind ik mij ten diepste mee?’

  Vraag jij jezelf ook wel eens af: ‘Wie ben ik werkelijk? Wat maakt dat ik de dingen doe zoals ik ze doe? Wat maakt dat ik soms zo getriggerd word door gebeurtenissen dat dat invloed heeft op mijn stemming en mijn gedrag? Hoe vind ik meer inspiratie en plezier in mijn werk? Wanneer ga ik eindelijk die dingen doen die ik eigenlijk graag zou willen doen? Waarom ben ik zo goed in het zorgen voor en geven aan een ander en cijfer ik mezelf steeds weer weg? Wat drijft mij en wat vind ik echt belangrijk?’ Wil je graag antwoord op deze vragen? Ga dan eens met mij op reis… Op zoek naar de oorspronkelijke stem van jouw hart. Ontdekken wie jij werkelijk bent en wat jij graag wilt doen.

  Coaching stimuleert jouw persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, en zelfkennis. Je leert verbinding te maken met wie jij werkelijk bent, je ratio en je gevoel, waar je tegenaan loopt en hoe het anders kan. Coaching helpt je balans te vinden, te groeien, inspiratie op te doen en resultaten te bereiken. Coaching is bedoeld voor jou als je op zoek bent naar nieuwe perspectieven en weet dat aan jezelf werken verrijkend is, zowel voor jezelf, als voor je omgeving.

  Ik loop graag een stukje met je mee! Een kennismaking is altijd vrijblijvend.

  Marieke Vreugdenhil
  coach en relatietherapeut

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply