Rate this post
 • Wie geef jij een ‘glimlach’ cadeau?
  Rate this post

  Iedereen kent wel iemand met kanker. Als je in die medische molen terechtkomt, verandert je gemoedstoestand en ook je uiterlijk, waardoor het lijkt alsof je iemand anders in de spiegel ziet.

  Stichting Look Good…Feel better organiseert voor het eerst de landelijke Look Good…Feel Better-dag ‘Geef een glimlach cadeau’. Deze nationale Look Good…Feel Better-dag heeft als doel mensen met kanker tijdens hun ziekte te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Op deze dag slaan schoonheidsspecialisten de handen ineen door belangeloos in hun eigen salon verwenbehandelingen te geven aan mensen met kanker.
  Voor € 25,- kunnen klanten van deelnemende schoonheidssalons cadeaubonnen voor dier­baren kopen. Deze dierbare krijgt dan op 5 oktober een verwenbehandeling van de schoonheidsspecialist. Het volledige bedrag gaat naar Stichting Look Good… Feel Better. Die stelt alles in het werk om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging. De stichting organiseert met vrijwilligers workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren hoe zij hun huid het beste kunnen verzorgen en hoe zij hun gezicht het beste kunnen opmaken. Je uiterlijk is essentieel voor wie je bent, hoe je je voelt en hoe je benaderd wordt. Als je er goed uitziet, voel je je ook beter. Alle schoonheidsspecialisten werken volgens een protocol of zijn opgeleid tot het verzorgen van mensen met kanker.
  De actie ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt mogelijk gemaakt door diverse schoonheidsspecialisten in Nederland en vindt plaats op 5 oktober.
  Je vindt mij en de andere deelnemende schoonheidsspecialisten op de speciale actiewebsite. Kijk op www.lookgoodfeelbetter.nl. Voor meer informatie over deze actie kun je contact opnemen met mij.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply