Rate this post
 • Wie maakt jou LOS?
  Rate this post

  ‘LOS’ staat voor losse spieren. Voor los­­­­­komen wat jou beperkt in je (sport)­prestaties en je fitter voelen. Maar ook voor alle drukte en stress even helemaal loslaten tijdens een heerlijke ontspannings­massage. LOS biedt iedereen een massage op maat: sporters, harde werkers, multitaskers, levensgenieters, man en vrouw, jong en oud.

  Bij de eerste behandeling hoort altijd een kort, gratis kennismakingsgesprek. Daarin worden je gegevens vastgelegd, wordt gekeken naar je klacht en de mogelijke oorzaken. Indien nodig volgt een lichamelijk onderzoek. Dan wordt het actieplan opgesteld en is het tijd voor de eerste behandeling. Er zijn meerdere mogelijkheden, waaronder de volgende:
  – Sportmassage, een stevige vorm van massage die gericht is op het verbeteren van de processen in je spieren: doorbloeding en herstel, met als doel het verminderen van spierpijn / stijfheid, het voorkomen van blessures en het verbeteren van (sport)prestaties. Reukloze hypo-allergene olie maakt dit een nuchtere en doeltreffende behandeling.
  – Ontspanningsmassage. Heb je op meerdere plekken spierpijn, voel je je vermoeid door drukte of stress, of heb je gewoon behoefte aan een moment voor jezelf, dan is een ontspanningsmassage een echte traktatie. Je lichaam wordt van top tot teen in ontspanning gebracht door middel van rustige handgrepen. Hierbij kun je kiezen voor massageolie met een wellnessgeur.
  – Lomi Lomi massage, een vorm van ontspanningsmassage met extra veel olie, waarbij de masseur veel met de onderarmen werkt. Warme olie, grote soepele bewegingen: ontspanning gegarandeerd!

  Een betere houding zorgt voor een betere balans op spierniveau. Bij LOS kun je ook advies krijgen over jouw houding, de nodige handgrepen laten uitvoeren ter ondersteuning, en ook tips en oefeningen krijgen om hier zelf verbetering in te brengen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply