Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wij luisteren naar jouw haar
  Rate this post

  Ben je toe aan een frisse coupe, een prachtige kleur of een touch-up in onze kapsalon? Welke wensen je ook hebt: je bent bij ons in goede handen.

  Bij de kapsalon van Pure Hair kun je met het hele gezin terecht. Iedereen van jong tot oud is welkom. Wij proberen je je direct te laten thuisvoelen in onze gezellige kapsalon. Met onze goed getrainde hairstylist Wendy creëren we elke wens op haargebied. Alle kennis over producten en vaardigheden hebben we in huis. Passie, vakmanschap, veelzijdigheid, de liefde voor het vak en het ‘luisteren naar het haar’ worden ingezet voor het perfecte kapsel. De klant wordt mooier, krachtiger en daardoor zelfverzekerder, en daar hebben wij alle tijd en aandacht voor!

  Zevende van Nederland!
  Wij zijn dit jaar samen met 50 salons in heel Nederland genomineerd door Treatwell als ‘Top Rated Salon 2016’. De Top Rated salons scoren gemiddeld een 8,5 of hoger op basis van 100 reviews en een 9,0 of hoger op basis van 30 reviews, van alle behandelde bezoekers aan onze salon.
  In november kon men op ons stemmen, en velen hebben dit ook gedaan! Wij zijn hierdoor op de 7e plek van heel Nederland geëindigd. Hier zijn wij alle stemmers dan ook erg dankbaar voor!

  Tatoeageverwijdering
  Heb je spijt van je tatoeage? Geen nood: het is mogelijk om tatoeages veilig en zonder littekenvorming of huidbeschadigingen te verwijderen / vervagen. Voor het professioneel verwijderen van tatoeages werkt Marouscha bij Pure Hair and Beauty met de effectieve Q-switched Nd-YAG laser.

  De ultrakorte lichtflitsen uit de laser breken de ingekapselde verfpigmenten van de tatoeage af tot microscopisch kleine deeltjes. Het lichaam voert deze deeltjes zelf binnen enkele weken af. De lichtflitsen voelen als elastiekjes, die tegen de huid springen waardoor de huid tijdens de behandeling warm en rood wordt. Door de huid te koelen is de laserbehandeling goed te verdragen en kan de huid zich binnen enkele uren tot enkele dagen weer herstellen. Houd de tatoeage tijdens de hele reeks behandelingen uit de zon om verkleuring te voorkomen.

  Marouscha kan in korte tijd een relatief groot huidoppervlak behandelen, dankzij de snelle werking van de laser. Bovendien wordt de huid tijdens en na de laserbehandeling gekoeld. De meeste tatoeages zijn na een aantal behandelingen geheel verdwenen. Soms blijft de huid licht verkleurd.
  De laserbehandeling is niet helemaal pijnloos, maar goed te verdragen. Tijdens de vrijblijvende intake krijg je een eerlijk advies over hoe lang de laserbehandeling duurt en wat je van het resultaat kunt verwachten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply