Rate this post
 • ‘Wij zijn er voor u’
  Rate this post

  Persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding: dat biedt De Ruiter Uitvaartzorg bij de verzorging van een uitvaart. Wij voeren dit bijzondere werk met hart en ziel uit en wij streven ernaar dat u in de dagen na een overlijden slechts met één van ons te maken hebt. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg waarop u recht op hebt.

  Het overlijden van een naaste maakt u, gelukkig, niet elke dag mee. Ineens komt er heel veel op u af en moet er van alles geregeld worden. De Ruiter Uitvaartzorg verzorgt uw complete uitvaart, van opbaring tot drukwerk en de feitelijke begrafenis of crematie.
  Bij ons gaat het dagelijks om mensen. Wij zijn een mensenbedrijf. Integriteit en respect zijn erg belangrijk in ons vak. Onze uitvaartbegeleiders begeleiden u in alle stappen van dit ingrijpende proces en wij ontzorgen zoveel mogelijk, waardoor een ieder alle tijd en ruimte heeft om te wennen aan het overlijden van uw dierbare. Onze bijdrage aan het afscheid van uw dierbare is ondersteunend, meedenkend, adviserend en vooral betrokken.

  Persoonlijke inzet
  De Ruiter Uitvaartzorg bestaat uit een aantal zeer betrokken medewerkers die zich samen sterk maken om een voor u een passend afscheid van uw dierbare te realiseren. Alle medewerkers zijn ervaren en breed opgeleid. Het is zelfs mogelijk dat de uitvaartbegeleid(st)er ook de verzorg(st)er is en zelfs de rouwauto rijdt. Nabestaanden mogen voor in de rouwauto plaatsnemen, naast de chauffeur om hun dierbare op deze laatste rit te begeleiden.
  De grootste toegevoegde waarde van het team van De Ruiter Uitvaartzorg is onze persoonlijke inzet en be­trokkenheid. Wij doen dit door niet alleen aan te sluiten bij de wensen van de overledene en nabestaanden, maar ook door ideeën aan te leveren en mee te denken om een uitvaart nog persoonlijker te maken. Daarom besteden we alle mogelijke zorg aan een optimale begeleiding op de dag zelf, maar ook tijdens de dagen ervoor en erna.
  Alle elementen uit dit beroep passen goed bij ons en daardoor voelen de nabestaanden zich bij ons thuis. Wij willen het verschil maken voor mensen die een moeilijke en verdrietige periode rondom het overlijden van een dierbare meemaken.

  Uitvaarthuys ‘De Vallei’
  Geheel volgens uw wensen kunnen wij de opbaring thuis of ergens anders verzorgen. Indien een thuisopbaring niet de voorkeur heeft of praktisch gezien niet tot de mogelijkheden behoort, is één van onze afscheidshuizen ‘De Vallei’ in Ede of Veenendaal een mooi alternatief. In Alverna (Wijchen) wordt momenteel tevens Afscheidshuis gerealiseerd. We nemen de tijd voor u, zodat u in alle rust met uw vragen bij ons terecht kunt en een bezoek vooraf aan het Uitvaarthuys is natuurlijk altijd mogelijk. In alle huiselijke familiekamers is een opbaarmogelijkheid met koeling. Bij ons heeft u ruim de tijd voor het rouw­bezoek, eventueel meerdere malen per dag. In elke kamer zijn faciliteiten zoals een koffiecorner, een cd-speler, een zithoek en een eethoek, zodat de familie volledig haar eigen gang kan gaan in deze moeilijke tijd. Zo krijgt u alle gelegenheid om op uw eigen manier afscheid van uw dierbare te nemen.
  Ook voor de verzorging van de overledene kan men terecht in het Uitvaarthuys ‘De Vallei’. De verzorging kan met of zonder hulp van nabestaanden gedaan worden. Privacy is gewaarborgd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply