Rate this post
 • Wijzer worden door een reading
  Rate this post

  Een reading is het zonder oordeel verwoorden van hoe het op dit moment in ­essentie met je is. Dat gebeurt door contact te maken met je intuïtie. Wat stroomt en wat blokkeert in je energiesysteem (aura’s en chakra’s)? Door een reading kun je meer duidelijkheid krijgen over jezelf, je doelen en stappen die je kunt zetten.

  Tijdens een reading ‘leest’ reader Monique Koger jouw energie. Deze energie heeft iedereen in en om zich heen. De energie om je heen noem je een ‘aura’; de energiepunten in je lichaam noem je ‘chakra’s’. Meestal ben je je niet bewust van deze energie, maar we slaan er allemaal wel van alles in op. In je energie heb je heel veel informatie; je ‘eigen weten’. Door ons sterk ontwikkelde ratio is het soms moeilijk om bij deze informatie te komen.
  Als reader kan Monique contact maken met jouw informatie. Tijdens een reading kun je een vraag inbrengen. Dit kunnen vragen zijn met betrekking tot de thema’s die in jouw leven
  (op dit moment) spelen, bijvoorbeeld je angsten, je relatie, seksualiteit, de balans tussen werk en privé enzovoort.

  Dus loop je vast in jouw leven, heb je vragen waar je geen antwoorden op kunt vinden, of wil je gewoon eens weten hoe jouw energie­systeem ervoor staat? Maak dan een afspraak
  en er gaat een wereld voor je open!

  Over Praktijk Nikhita
  Monique Koger van Praktijk Nikhita biedt readings, healing en diverse massage-
  en meditatievormen aan, evenals oorkaarsbehandelingen. Ook kun je bij Nikhita workshops volgen, alleen of met meerdere mensen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply