Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wil je een beha die jou net zo gegoten zit als Kim-Lian?
  Rate this post

  Recent onderzoek toont dat slechts 30% van de vrouwen haar correcte behamaat kent. Veel criteria spelen mee in de zoektocht naar een passende beha. Denk aan een zwangerschap, je gewicht, je lichaamsbouw en je leeftijd. Al deze factoren beïnvloeden je borsten. Komt daarbovenop dat beide borsten bij de meeste vrouwen verschillen.

  Hoe weet je nu wanneer je beha jou als gegoten zit? Deze 5 tips gidsen je op weg. Laat je inspireren!
  1. Laten we beginnen bij het begin. Doe je beha aan, buig je lichtjes voorover en beweeg zacht heen en weer met je schouderbladen, zodat je borsten zich op natuurlijke wijze in je beha nestelen.
  2. Sta vervolgens op en maak je beha vast, zodat het rugpand zich netjes horizontaal om je lichaam sluit. Let op: het rugpand is het belangrijkste onderdeel van je beha, omdat het je de nodige steun moeten geven. Daarom controleert elke lingeriestylingexpert steeds of de rugpand niet boven de beugels aan de voorkant uitstijgt.
  3. Twee gelijke borsten: het is slechts een klein aantal vrouwen gegeven. Om die reden is het essentieel dat elk schouderbandje afzonderlijk wordt aangepast, met het oog op harmonieuze steun en symmetrische borsten.
  4. Kreukt de stof of sluiten de cups niet volledig aan? Dan zijn de cups te groot voor jouw borsten. Tegelijkertijd moeten je tepels zich netjes in het diepste punt van je cup bevinden. Het omgekeerde geldt ook: als je borsten ook maar een beetje uit je cups stulpen, is je beha te klein voor je borsten.
  5. Tot slot en niet onbelangrijk: controleer de beugels van je beha. Voel je de beugels prikken in je huid net onder je oksels, dan heb je een te grote behamaat gekozen. Als de beugels in de huid tussen je borsten prikken, wil dat daarentegen zeggen dat je een te kleine beha hebt uitgepikt.

  Wil je er zeker van zijn dat je de juiste beha uitkiest? Ga langs bij afdeling Förster op de begane grond van Warenhuis Vanderveen Assen en laat je maat exact bepalen door een stylingexpert die je cup en omtrek nauwkeurig opmeet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply