Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wil je graag zwanger worden?
  Rate this post

  Zwanger zijn of een kindje krijgen is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Wij begeleiden jullie als aanstaande mama en papa in deze spannende periode vol speciale momenten: de eerste echo, het eerste getrappel en natuurlijk de geboorte en de kraamweek. Om zo gezond mogelijk zwanger te worden en te zijn, zijn er een aantal ­dingen die je al voor de zwangerschap zelf kunt doen. Daarover geven we je graag advies.

  Dat je in de zwangerschap geen alcohol mag drinken en dat roken slecht is voor de baby, dat weten de meeste ­vrouwen wel. Zo gauw de test positief is, stoppen de ­meesten vrouwen hier dan ook mee. Bij de positieve test ben je als vrouw al een aantal weken zwanger. Weken waarin onder andere het zenuwstelsel en het hartje van je kindje al volop in ontwikkeling zijn. Juist in die weken wil je je kindje niet blootstellen aan gevaarlijke stoffen, zoals alcohol, nicotine en drugs. Ook gezonde voeding is erg belangrijk. We geven je graag persoonlijk en uitgebreid advies. Over bovenstaande punten, maar ook over schadelijke ­stoffen / straling op je werk, medicijnen, aangeboren afwijkingen in de familie, een gezond gewicht of alle andere vragen die je hebt. Hoe ziet je cyclus eruit en
  wanneer kun je dan het beste zwanger worden? Wil je graag zwanger worden, maak een afspraak voor het kinderwensspreekuur. Dit is ook in de avond mogelijk.

  Zwanger – en dan?
  Meld je zo gauw je zwanger bent aan voor de eerste afspraak, deze is zo rond 9-10 weken. We maken dan een echo en geven je veel advies. In de zwangerschap kom je regelmatig voor controle. En natuurlijk mag je ons altijd ­bellen als je ongerust bent of vragen hebt. We helpen je graag!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply