Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wil je écht werken aan je doel?
  Rate this post

  Wil je écht aan jezelf werken en zorgen voor een betere, gezondere leefstijl? Ben je bereid om te doen wat nodig is om je doelen te halen? Dan kan het je echt lukken, met Personal Result Coach Jeffrey Geysendorpher en Wietske van Otterlo van Elite Health & Performance. Of je nu wilt afvallen, sterker en fitter wilt worden, of bijvoorbeeld op een verantwoorde manier wilt revalideren: je krijgt een programma op maat.

  Bij de begeleiding is er veel aandacht voor verantwoord eten. Dat is zelfs het belangrijkste middel om af te vallen. Daarom is het veranderen van je ‘mindset’ essentieel om je doelen te halen. Elke week wordt je gevraagd wat je in de afgelopen dagen gegeten hebt, zodat je aanwijzingen kunt krijgen rond wat er nog verbeterd kan worden.

  Intake
  Bij de intake is er veel aandacht voor de emotie achter de doelstelling. ‘Ik wil 10 kilo afvallen’ is een aardige doelstelling, maar dat is maar een cijfer. Wat zit erachter? Durf je je bijvoorbeeld niet meer op het strand te vertonen? Of is er een andere reden? Het achterliggende probleem is heel belangrijk bij de begeleiding.
  Natuurlijk vindt er bij de intake een uitgebreide meting plaats: de 12-punts huidplooimeting, die gecombineerd wordt met een vragenlijst. Op basis van de uitkomsten hiervan wordt jouw profiel opgesteld, dat als basis dient van de personal training.
  Het programma wordt samengesteld op basis van je ‘Personal Hormonal Profiling’. Je eventuele hormonale disbalans wordt ondersteund met behulp van voedingsadvies, aanvullende voedingssupplementen en een trainingsschema.

  Kettlebell
  Elite Health & Performance werkt voornamelijk met krachttraining in combinatie met High Intensity Training (HIT), en maakt veel gebruik van de kettlebell. Jeffrey en Wietske zijn beiden Master Kettlebell Instructor, en zien dit hulpmiddel als ideaal om in korte tijd geweldige resultaten te behalen. Daarom wordt de kettlebell niet alleen in de gym gebruikt, maar ook buiten tijdens de Elite Bootcamp. Eventueel kan de training ook bij je thuis worden gedaan, of zelfs via een van de online trainingsprogramma’s.

  Over Elite Health & Performance
  Elite Health & Performance wordt gevormd door Jeffrey Geysendorpher en Wietske van Otterlo. Jeffrey heeft een achtergrond als medic bij Defensie en als ambulancechauffeur. Hij volgde voor zijn werk als personal trainer het Entire Overload Certification Program bij Overload Worldwide. Wietske van Otterlo is specialist in huidverbetering en huidcoach van het cosmeticamerk Hannah, met een eigen praktijk in huidverbetering. Door Personal Hormonal Profiling zelf ervaren te hebben, is zij ook alle opleidingen bij Overload Worldwide gaan volgen. Beiden besloten twee jaar geleden om hun krachten te bundelen om hun cliënten te helpen bij hun doelstellingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply