Rate this post
 • Wil je nagelproblemen voorkomen?
  Rate this post

  Mooie nagels: dat wil jij ook wel, en dan ga je naar een nagelstyliste. Maar wanneer kun je er nu zeker van zijn dat je nagels niet alleen mooi zijn, maar ook gezond blijven na het bezoek aan de nagelstyliste? Deze vraag moet je jezelf stellen wanneer je de stap neemt om kunstnagels te laten zetten.

  Nagelstyliste worden is erg gemakkelijk. Dit komt doordat het helaas geen erkend beroep is. Dit zorgt er dus ook voor dat veel mensen zomaar iets doen op het gebied van kunstnagels en nagelverzorging, en dat ze de gedupeerde een slechte ervaring meegeven. Vaak kan de wel erkende nagelstyliste dit opknappen, terwijl problemen heel simpel te voorkomen zijn door het vak van nagelstyliste op te waarderen tot erkend beroep, zodat dit niet meer uitgeoefend kan worden zonder behaalde certificaten of diploma’s.

  Niet alleen is de technische kant belangrijk, dus hoe een kunstnagel geplaatst moet worden zonder beschadigingen aan te brengen aan de natuurlijke nagel, maar ook is de kennis over het product dat gebruikt wordt ontzettend belangrijk. Zo is bijvoorbeeld MMA (methyl methacrylate) helaas nog toegestaan in Nederland. Dit is een ingrediënt wat in nagelproducten verwerkt kan worden en is ontzettend schadelijk voor de nagels en gezondheid. Op de site www.anytimenails.nl kun je alles hierover lezen en hoe je het kan herkennen in een nagelsalon.
  Mocht je kunstnagels willen laten zetten, let er dan goed op dat de desbetreffende nagelstyliste de kennis en ervaring beheerst op het gebied van nagels en in het bezit is van behaalde certificaten en/of diploma’s.
  Chantal van Mastrigt van Anytime Nails voldoet hieraan en kan jou de nagels geven die je wilt zonder dat deze beschadigd raken en vooral gezond blijven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply