Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • WIL je resultaat of CREËER je resultaat?
  Rate this post

  De meeste mensen die ik als personal trainer in de sportschool de vraag stel wat ze zouden ­WILLEN ­veranderen aan hun lichaam, kunnen een hele waslijst opnoemen. Als ik ze vervolgens vraag wat ze bereid zijn om te DOEN, blijft het vaak akelig stil.

  ‘WILLEN’ zegt niets over wat iemand daadwerkelijk bereid is om te DOEN. Ik ken namelijk genoeg mensen die een paar kilo kwijt willen, maar toch iedere dag ongezond eten en op de bank blijven zitten.

  Self-check
  Als je kijkt naar je fysieke doelen, zijn dit dan mooie doelen die je zou WILLEN bereiken, of zijn het doelen die je aan het WAARMAKEN bent? Bleef het tot op dit moment bij ­‘WILLEN’, weet dan dat dit voor veel frustratie zorgt, maar niks oplevert. Met ‘WILLEN’ zeggen we namelijk ‘Hoe het er nu voorstaat, is niet hoe ik het wil’, maar we zijn ook niet bereid om de situatie te veranderen.

  Twee opties
  Om mijn klanten zoveel mogelijk frustratie te besparen, geef ik ze dan ook altijd twee opties:
  – OF stop met zeggen dat je het graag anders WIL zien (en deal met de situatie zoals die is)
  – OF onderneem actie en start met WAARMAKEN.

  Mocht je gaan voor de tweede optie, dan wil ik je graag hierbij helpen. Stuur een mailtje naar info@sourcept.nl met als onderwerp ‘Roel, ik wil actie ondernemen’, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply