Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wil je snel gewicht verliezen?
  Rate this post

  BioSlimForte is ervoor om je beter te voelen en beter te laten uitzien. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over je gewichtsprobleem. BioSlimForte is een voedings­supplement, dat de vetverbranding ondersteunt en je kan helpen op een biologische manier je streefgewicht te bereiken.

  Je merkt meteen dat je eetlust wordt onderdrukt. Je gebruikt slechts 1 capsule per dag. Binnen 30 dagen kun je een geweldig verschil zien! BioSlimForte is een effectieve, snelle en eenvoudige manier om gewicht te verliezen. De capsules worden geproduceerd door middel van moderne technologieën met pure en natuurlijke planten. De combinatie van de plantaardige ingrediënten maakt BioSlimForte een zeer goede hulpmiddel bij het afvallen.

  De ingrediënten
  – Dit product bevat veel fruitvezels, vitaminen en mineralen. Naast de nodige aanvulling op je voeding zorgen deze ingrediënten om je gifstoffen uit je lichaam te verdrijven. Door het vrij komen van deze gifstoffen, krijg je heel veel dorst. Om te zorgen dat de gifstoffen worden afgevoerd uit het lichaam, is het heel erg belangrijk per dag voldoende water te drinken.
  – Guttegomfruit voorkomt dat dextrose wordt omgezet in vet.
  – Zoete aardappelvezels en konjakwortel zorgen voor een vol gevoel.
  – Over appel en kiwi wordt gezegd, dat ze in staat zijn om het produceren van vetten in het lichaam af te remmen.
  Naast het nemen van BioSlimForte kun je nog meer resultaat boeken door een kool­hydraatarm dieet te volgen en/of erbij te sporten.

  De mogelijke bijwerkingen
  – Door zowel de interne als de externe metamorfose moet het lichaam wennen. De bijwerkingen bij het afvallen zijn onder andere:
  – Koude handen en voeten. Dit is vrijwel zeker te wijten aan de reactie van je lichaam qua warmteopwekking op de verminderde ­voedselinname.
  – Grotere maaltijden zorgen ervoor dat het ­lichaam veel (lichaams)warmte opwekt; ­kleinere maaltijden wekken minder warmte op. De warmtereactie verschilt enorm van persoon tot persoon. Andere factoren die de warmteopwekking van het lichaam beïnvloeden, zijn onder andere de geringe vertraging van de stofwisseling die altijd optreedt als je afvalt en uiteraard het verlies van de isolerende vetlaag! Mensen die gevoelig zijn voor kou, moeten meer bewegen en zich warm aankleden; veel dunne lagen kleding zijn effectiever dan een dikke laag kleding.
  – Droge keel. Dit komt doordat de gifstoffen uit het lichaam moeten worden afgevoerd.
  – Duizeligheid is een mogelijk voorbijgaand gevolg van welk dieet dan ook, en zou slechts enkele dagen moeten duren. Het wordt over het algemeen veroorzaakt door het vochtafdrijvende effect dat optreedt bij elk laagen­ergetisch dieet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply