Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wil je weten hoe jouw kind ervoor staat?
  Rate this post

  Als je kind een probleem heeft, is dat tegelijk ook een probleem van jou. Je moet erachter zien te ­komen wat er precies aan de hand is en hoe de klachten verholpen kunnen worden. Maar wat als de huisarts niets kan vinden? Wat moet je dan doen?

  Er komen bij mij in de praktijk veel kinderen met een bepaalde allergie, of ze hebben concentratieproblemen of emotionele / mentale blokkades. Ze worden bijvoorbeeld gepest of hebben andere narigheid meegemaakt.
  Als natuurgeneeskundige werk ik vanuit het uitgangspunt dat lichaam en geest een onlosmakelijke eenheid vormen: de holistische benadering van de geneeskunde. Ik herken bij cliënten een onderlinge samenhang van fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. Als therapeut bekijk en behandel ik dus de totale mens in plaats van uitsluitend de klacht. Ik ga ervan uit dat klacht veroorzaakt wordt door een tekort of verstoring bij de cliënt in een bepaalde situatie. Aan de hand van mijn analyse geef ik persoonlijke therapeutische adviezen en behandelingen waarmee de tekorten en/of verstoringen weer in balans gebracht kunnen worden, waarna het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer aangezet kan worden tot genezing.

  Meten is weten
  De bioresonantietesten voer ik uit met een revolutionair analyse- en behandelsysteem dat gebaseerd is op de recente inzichten uit de quantumfysica. Dit bioresonantiesysteem maakt gebruik van een revolutionair elektronisch registratiesysteem.
  Alle cellen in het lichaam hebben een eigen energetische waarde. De energetische waarden van je kind worden via resonantie gemeten, waarna een totaaloverzicht van de fysieke en mentale gezondheid zichtbaar wordt. Meer dan 9000 cellen worden doorgelicht. De bioresonantietesten die je kind bij mij ondergaat, zijn uniek!
  De meetresultaten neem ik met jou en je kind door. De informatie die uit de metingen naar voren komt over de verzwakkingen in het systeem van je kind is bijzonder ­specifiek, duidelijk en tastbaar, en geeft daardoor ontzettend veel inzicht in hoe je kind ervoor staat op alle niveaus van welzijn: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Door de verkregen inzichten krijgt je kind weer de kans om baas te worden over zijn eigen systeem… en niet andersom! De vragen die jij hebt, zal ik uiteraard beantwoorden.

  Wil jij dat jouw kind van zijn klachten af komt? Plan dan een afspraak in via mijn online agenda, www.thamarconsult.nl/afspraak, of neem contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply