Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wil jij gewoon een mooie huid?
  Rate this post

  Rimpelvorming is helaas onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Daarnaast kunnen er factoren zijn die de huid extra hebben beschadigd, zoals hardnekkige acne of zonschade.

  Gelukkig bestaan er tegenwoordig behandelingen om deze huidbeschadigingen tot een minimum te beperken, waaronder microdermabrasie en microneedling. Eigenaresse Nicole Hak van Schoonheidssalon Nicole legt de verschillen uit: ‘Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. Door middel van een speciale vacuümtechniek worden steriele microkristallen over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid, waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. Je kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het veel intensiever werkt dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen.’

  Microneedling door Dermatude Meta Therapy
  Een andere vorm van huidverbetering is microneedling. Hierbij wordt de huid zelf ertoe aangezet om meer collageen en elastine aan te maken, waardoor de huid weer steviger wordt en rimpels verminderen. Nicole maakt voor deze techniek gebruik van Dermatude Meta Therapy. ‘Meta Therapy, ‘The Facelift Alternative’, is dé oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar nog niet toe zijn aan medische ingrepen zoals botox en fillers. Met geavanceerde apparatuur worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit. Tijdens de behandeling worden er ook actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.’

  Puur natuurlijk proces
  Naast de behandeling van het gehele gelaat, de hals of het decolleté kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderlijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker, met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen fillers ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces!
  Dus wil jij gewoon een mooie huid? Neem dan contact op met Nicole en laat je informeren over de mogelijkheden.

  Microdermabrasie is zeer geschikt voor:
  – het verfrissen van vale, doffe (rokers)huid
  – het oplichten van pigment- en ouderdomsvlekken
  – het vervagen van lijntjes, algehele huidverjonging
  – het verkleinen van grove poriën
  – het vervagen van littekens

  Over Schoonheidssalon Nicole
  Nicole Hak is sinds 1991 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Ze is altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging en -verbetering, en test elke behandeling eerst zelf voordat die in de salon aangeboden wordt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply