Rate this post
 • Wil jij je fitter voelen?
  Rate this post

  Heb jij last van over- of ondergewicht of zou je je fitter willen voelen? De kans is groot dat de oplossing in je voedings­patroon zit!

  In 2012 ben ik met Puur & Vit gestart. Na mijn tweede zwangerschap en een burn-out van mijn man werd ik zelf getroffen door een ­burn-out. Al snel werd me duidelijk dat ik me, door gezonder te eten en te sporten, beter voelde. Nu heb ik van voeding en sporten mijn werk gemaakt.
  Ieder mens is anders; daarom starten we altijd met een intakegesprek en een bodyscan. Na het vaststellen van het doel en de lichaamssamenstelling stellen we een voedingsplan op. Door onze goede ervaringen maken wij gebruik van de producten van Herbalife, maar 80% van je voeding komt gewoon uit de supermarkt.
  Veel mensen hebben geen idee wat hun lichaam nodig heeft en krijgen niet alleen te weinig voedingsstoffen binnen, maar eten ook nog de verkeerde producten. Als gevolg hiervan zijn ze vaak futloos, hebben ze energiedips of beheersen ze hun gewicht niet. Door je lichaam te geven wat het nodig heeft, zul je je fitter ­voelen! Wil jij weten wat ik voor jou kan ­betekenen? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply