Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wil jij ook een mooiere huid?
  Rate this post

  Beauty Escape is de beste nagelstudio (nagelsalon) tussen Groningen en Assen. In deze nagelsalon in Wildervank kun je niet alleen terecht voor een ontspannende manicure of pedicure, maar ook voor gellak of een cavitatiepeeling van 30 minuten.

  Een cavitatiepeeling reinigt de huid met behulp van ultrasone golven en micromassage. Dit proces verbetert de microcirculatie en de zuurstofvoorziening van de cellen en zorgt voor een betere opname van werkstoffen door de huid. Middels deze methode kan op nauwkeurige wijze overmatige talg uit poriën en haarzakjes worden verwijderd, en mee-eters en bacteriën kunnen zo worden vernietigd. Het zorgt ook voor een goed behoud en de stimulatie van vochtregulatie van de huid. Bovendien helpt het bij de vernieuwing van de huid. Deze nieuwe manier van dieptereiniging gebeurt veilig en zonder bijwerkingen.

  Toepassingen
  Cavitatiepeeling is speciaal ontwikkeld voor de snel geïrriteerde, gevoelige en dunne huid en de huid met verwijde haarvaatjes. Bovendien is het een niet-invasieve reinigingsbehandeling voor acne en vette huid.

  Behandeling
  Hoe werkt het? Eerst wordt de huid bevochtigd. Daarna wordt de ultrasone over de huid verspreid met een speciale spatel. Dan is de huid klaar voor de verdere behandeling, zoals vocht inbrengen. De huid wordt na de peeling in feite voldoende gereinigd, maar je moet ook voedingsstoffen (zoals een ampul) gebruiken. De cavitatiepeeling verwijdert dode huidcellen, en het laten doordringen van cosmetica tot in de huid wordt hierdoor veel gemakkelijker.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply