Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wil jij ook samen zijn met kerst?
  Rate this post

  De naam IndiviDuo zegt het al: je blijft een ­individu, maar je vormt een duo met iemand anders. ­Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo helpt singles, mannen en vrouwen van 35 tot en met 85 jaar uit Drenthe, Groningen en Friesland met minimaal MBO denkniveau bij het vinden van een passende partner.

  Oprichtster Joyce Boerkoel vond zelf 20 jaar geleden haar huidige partner via een relatiebemiddelingsbureau. ‘Voor mijn verjaardag gaf ik mezelf een inschrijving bij een relatiebemiddelingsbureau cadeau’, vertelt Joyce. ‘Ik kon zelf wel vriendjes vinden, maar net niet het juiste vriendje voor mij. Via relatiebemiddeling lukte mij dat wel, en dat gun ik iedereen’. Vijf jaar geleden is Joyce begonnen met IndiviDuo.

  Geen datingsite
  IndiviDuo is niet te vergelijken met een datingsite. ‘Een dating­site werkt niet voor iedereen. Je zet allerlei ­gegevens over jezelf op internet, maar je weet niet of je ­gevonden wordt door de juiste personen. Bovendien ­kunnen de profielen afwijken van de werkelijkheid. Veel mensen worden verliefd op een ‘plaatje’, maar als twee personen elkaar na een tijdje ontmoeten, blijkt er toch geen klik te zijn. Daarom is de persoonlijke ontmoeting essentieel: je moet elkaar zien om te ontdekken of je voldoende overeenkomsten hebt.’

  Werkwijze
  Wie geïnteresseerd is, kan een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek met Joyce op het kantoor van IndiviDuo in Gieterveen. Besluit die persoon om zich in te schrijven, dan bezoekt Joyce die persoon bij hem of haar thuis voor een uitgebreid intakegesprek, om een goed beeld te krijgen. Vervolgens gaat Joyce op zoek naar een geschikte match. De cliënt krijgt een brief of email met de contactgegevens van een kandidaat, zodat die zelf een afspraak kan maken voor een ontmoeting. Is de match geen succes, dan zoekt Joyce verder.
  Dat het bureau een succes is, blijkt wel uit het slagings­percentage van ruim 70 procent!

  Activiteiten
  Joyce organiseert regelmatig activiteiten, waarbij deel­nemers andere singles kunnen ontmoeten. Ook kunnen ze dan kennismaken met Joyce. Het blijkt dat bij deze activiteiten vaak nieuwe vriendschappen en relaties ontstaan.

  Kerstcadeau
  Een inschrijving voor relatiebemiddeling is wel een heel bijzonder cadeau! Neem voor meer informatie of voor het inplannen van een gesprek contact op met Joyce Boerkoel via 06-28366962, of stuur een e-mail naar info@individuo.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply