Rate this post
 • Wil jij optimale sportprestaties leveren?
  Rate this post

  Continue FIT biedt topsportbegeleiding aan voor de topatleet of amateuratleet op hoog niveau en is dé specialist op het gebied van sportspecifieke krachttraining, energiesysteemtraining, flexibiliteit, stabiliteit en mobiliteit. Deze trainingsvormen vallen onder Athlete FIT en zorgen voor een hogere belastbaarheid, betere wedstrijdprestaties én minder kans op blessures.

  Om het risico op blessures zoveel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat je als topatleet de voor jou belangrijke gewrichten en spieren op de juiste manier beweegt. Met behulp van de Mylogenics-technieken optimaliseren we jouw spiervermogen en de functionaliteit ervan. Aan de hand van een aantal testen met de daaruit voortvloeiende informatie gaan wij aan de slag met het schrijven van een persoonlijke periodisering. Naast de trainingen wordt hier ook voeding en supplementatie opgenomen, die geheel én specifiek afgestemd is op jou als topatleet. Wij hebben maar één doel voor ogen, en dat is het verbeteren van jouw performance.

  Ben je bezig om je sportieve droom te laten uitkomen en wil jij het maximale uit je topsportcarrière halen? Dan biedt Continue FIT jou de beste oplossing en de juiste begeleiding!

  Directe resultaten met Mylogenics
  Mylogenics is een nieuwe, revolutionaire en veel­omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat. Mylogenics is gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering. Door middel van Mylogenics Activation, Mylogenics Release en Mylogenics Rehab is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen van het functioneren van het lichaam. Met behulp van Mylogenics sporen we binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel op. Bijna alle klachten aan het menselijk lichaam kunnen beïnvloed worden door toepassing van Mylogenics. Denk bijvoorbeeld aan nek-, schouder-, (lage) rug-, heup-, knie-, onderbeen-, uitstralings- en darmklachten. Een Mylogenics-behandeling zorgt voor een snelle pijnverlichting, directe verbetering van de (atletische) prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven. Met Mylogenics worden zwakke schakels direct versterkt en indien nodig wordt er een doelgericht trainingsschema, voedings- en supplementenadvies op maat voor jou gemaakt.

  Over Continue FIT
  Continue FIT is gevestigd in Purmerend en omgeving. Alles staat of valt met een goede basis, maar zonder een sterk fundament in het lichaam is optimaal resultaat behalen onmogelijk. Continue FIT geeft diverse trainings- en begeleidingsmogelijkheden, waaronder Personal FIT, Company FIT, Senior FIT en nog vele andere vormen van begeleiding. De trainingsbegeleiding kan plaatsvinden in een sportschool, in een gymzaal, ergens buitenshuis of, als je dat prettiger vindt, 1 op 1 bij jou thuis. ‘Continue’ staat voor het proces van de verbetering en ‘FIT’ voor ‘Functional Intensity Training’. Continue FIT combineert de trainingen op de beste en meest effectieve principes uit de opleidingen van Overload Worldwide en begeleidt een ieder volgens het ‘Overload Principle’-systeem. Dit systeem is volledig gericht op het optimaliseren van fysieke trainingen, de fysieke gesteldheid en de belastbaarheid van je lichaam op alle niveaus van jong tot oud.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply