Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je wil toch geen roodborstje zijn?
  Rate this post

  Met een nieuwe visie op zonbescherming is de hannah Sun Perfection lijn ontwikkeld voor het beschermen en behouden van een mooie gezonde huid in de zon.

  Ieder mens heeft een bepaald huidtype, variërend van een zeer lichte huid tot aan een getinte, donkere huid. De hannah Sun Perfection lijn beschermt op basis van ­huidtypes. Deze producten perfectioneren het ­zonlicht en laten de huid daarmee alleen profiteren van de goede ­eigenschappen van de zon. Dit vormt de perfecte ­aanvulling op huidverbetering en past daarmee uitstekend bij de filosofie van hannah.
  Met de mexameter kan het beste advies gegeven worden om te bepalen welk Sun Perfection product het beste voor jouw huidtype is.

  Bij aankoop van een Sun Perfection product krijg je bij Schoonheidssalon Mascarade een Full Lips met spf 15 ter waarde van € 9,90 cadeau! Dit is een lippenbalsem die je ook onder een lipstick of lipgloss kunt gebruiken.

  Fade Treatment
  Geschikt voor huidtype III-IV, oftewel de getinte tot donkere huid. De huid met dit huidtype bruint zeer snel en verbrandt bijna nooit. Maar deze huid heeft wel veel aanleg voor de vorming van huidverkleuringen en pigmentvlekken. Dit vraagt om een relatief lage mate van bescherming, oftewel SPF Low, waarbij zoethout ­hyperpigmentatie van dit huidtype effectief tegengaat.

  High Quality
  Geschikt voor huidtype II-III, wat staat voor de lichte tot getinte huid. Mensen met dit huidtype zijn weliswaar gevoelig voor de zon, maar verbranden niet zo snel en worden relatief gemakkelijk bruin. Dit huidtype vraagt om een SPF medium, een middelmatige vorm van bescherming. Deze huidtypes zijn echter vaak wel gevoelig voor het verlies van voedingsstoffen, waardoor het noodzakelijk wordt om deze aan te vullen door bijvoorbeeld de ingrediënten goudsbloem, soja, shea­butter en de rijke basis van macadamia-olie.

  Juvi Protect
  Geschikt voor huidtype I-II, wat staat voor de zeer lichte tot lichte huid. Mensen met dit huidtype worden niet of nauwelijks bruin en verbranden bovendien snel. Dit huidtype vraagt om een SPF hoog, een hoge vorm van bescherming. In dit huidtype is niet alleen belangrijk om een SPF te gebruiken, maar daarnaast ook te beschermen tegen vrije radicalen met antioxidanten, zoals de ingrediënten macadamia-olie en de vitamines C en E. Juvi Protect neemt daarnaast irritatie en roodheden weg en heeft een kalmerende functie dankzij aloë vera.

  Mascarade wenst je een happy hannah holiday.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply