Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Jij wil toch ook mooie glanzende lokken?

  Een zomers briesje, je haren lekker in de wind, volle en gezellige terrasjes én verfrissende drankjes: allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke zomer. Vergeet alleen niet om je haar tijdens deze periode extra liefde te geven, want dat kan het wel gebruiken! Lees hier alle zomertips en wat dé professional op haargebied voor jou kan betekenen: de kapper!

  Zomertip #1
  Ben jij een echte waterrat en merk je daardoor dat je haar het flink te verduren heeft in de zomer? Maak je haar dan nat onder de douche bij het zwembad voordat je in het water in duikt. Op deze manier absorbeert je haar niet zoveel chloorwater. Het helpt ook om een leave-in conditioner in je lokken te sprayen voor extra verzorging overdag.

  Zomertip #2
  Je hebt speciale sprays voor het haar met een factor (SPF) die jouw bos haar beschermt tegen de stralen van de zon. Omdat gewone zonnebrandafactor perfect tijdens de zomermaanden.

  Zomertip #3
  Kam je haar naar achteren als je buiten bent om te voorkomen dat je hoofdhuid verbrandt. Als je je haar in een scheiding draagt, merk je aan het einde van de dag dat je een zere hoofdhuid hebt. Door het naar achteren te kammen of een hoed te dragen, voorkom je dit. Fijn voor jou én je haar.

  Zomertip #4
  Gebruik na het wassen altijd een conditioner. Let bij de aanschaf hiervan op de toevoeging van vitamine E. Dit zorgt voor de opbouw van je haar.

  Berberie
  ‘Wij zijn een dames- en herenkapsalon in Haarlem. Voor al jouw behandelingen kun je bij ons op afspraak terecht. Je wordt geholpen door onze professionele haarstylisten met ruime ervaring’, aldus eigenaresse Natalie de Vries. ‘In de salon heerst een gezellige sfeer waar jong en oud welkom is!’

  Producten
  Bij Berberie worden haarverzorgings- en stylingsproducten van L’Oréal gebruikt. Ook voor de haarkleuringen werkt de kapsalon met producten van L’Oréal.

  Felle kleuren
  De professionele kappers bij Berberie draaien hun handen niet om voor een trendy felle kleurbehandeling. Paars, blauw, donkergrijs of felkoper: er is voor ieder wat wils! Natuurlijk is het altijd belangrijk om te kijken of een felle kleur bij jouw persoonlijkheid past.

  Trendkapsels
  Qua kapsels is het superkorte, stoere kapsel op het moment helemaal in! Daarnaast zijn juist ook de lange losse lokken met zachte krullen helemaal van deze tijd. Welk kapsel jij ook kiest: je kunt altijd rekenen op een professioneel advies en een fijne behandeling door de kappers.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply