Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ik wil weer dat goede gevoel!
  Rate this post

  Iedereen weet dat sporten gezond is voor je lichaam en je geest. Maar weten en doen zijn twee verschillende dingen. Jezelf motiveren is soms best een uit­daging en die bank zit wel heel lekker…

  Stop! Geen excuses meer! Je weet dat jij je van sporten lekker fit gaat voelen. Dat je ervan gaat stralen en dat kwaaltjes verdwijnen. Toch moet je jezelf naar de sportschool slepen. En wat nou als ik je vertel dat je ook kunt sporten tussen de bloesems, de zingende vogels en de zon. Of juist in de frisse wind of een verkoelende regenbui? Voor mijn bootcamps melden zich veel vrouwen aan die na een paar sessies beamen dat ze het heerlijk vinden om buiten actief bezig te zijn. Niet aan de halters hangen in die muffe sportschool, maar hun lijf in het zweet werken met de natuur als motiverende supporter.

  Bootcamp in het kort
  ‘Bootcamp’ klinkt heftig, maar het is net zo heftig als waar jij de grens legt. Om je een beeld te geven: we starten met een dynamische warming-up. Daarna doen we een total body workout, waarbij we gebruikmaken van het terrein, heuvels, grasvelden, bankjes, trappen en alles wat we verder tegenkomen. We werken toe naar de finale, waarbij we ons uithoudingsvermogen trainen en mentaal tot het uiterste gaan. De les eindigt met een ontspannende cooling-down. En dan ben ik heel benieuwd hoe jij je voelt!

  In vorm na de bevalling
  Ook als je na de bevalling jouw oude lijf weer terug wilt, kun je gerust starten met bootcamp. In deze fase is het belangrijk dat je verantwoord omgaat met je buikspieren en het bekkengebied en de oefeningen rustig opbouwt. Waar andere deelnemers bijvoorbeeld drie keer de heuvel oprennen, doe jij die één keer lopend, totdat je na een paar lesse merkt dat je meer aankan. Zo bouw je langzaam en veilig weer je conditie op. En ik denk daarin met jou mee.

  Steeds beter worden
  Naast bootcamp geef ik personal training, I box fit en groepslessen BBB. Welke sportvorm je ook kiest, uiteindelijk gaat het erom dat je in beweging bent, jezelf uitdaagt en net even over jouw grens heengaat. Zo stimuleer je jezelf steeds beter te worden en dat ga je ook merken in je dagelijkse leven. Je durft meer, je bent zelfverzekerder en je zit lekkerder in je vel. De vrouwen die bij mij sporten, zeggen vaak: ‘Ivo, ik wil weer dat goede gevoel!’ En daar kan ik ze gelukkig goed bij ondersteunen.
  – Ivo Recourt

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply