Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Doen wat je wil doen zonder bewegingsbeperkingen
  Rate this post

  Het probleem kan aangepakt worden met behulp van lymfedrainagetherapie. Om het resultaat daarvan vast te houden, krijg je het advies van de huisarts of specialist om een therapeutische elastische armkous te dragen.

  Medische Speciaalzaak J.C. Olland b.v. heeft een uitgebreid assortiment arm- en beenkousen. Medische compressiekousen helpen bij aandoeningen zoals spataderen, ­lymfoedeem of lipoedeem. De compressie verbetert de veneuze en lymfatische terugstroom. Pijn of een zwaar gevoel vermindert zienderogen of verdwijnt helemaal, en je kunt weer gewoon doen wat je wil doen, omdat je geen bewegingsbeperking meer hebt.

  Allerlei kleuren
  Bij therapeutische elastische kousen hoef je ook niet te denken aan saaie beige, bruine of zwarte kousen: ze zijn er in allerlei kleuren en bijvoorbeeld met een batikpatroon. En je kunt er eventueel een kanten overtrekje overheen doen. Het moeten dragen van een kous is natuurlijk geen pretje, maar je hebt tenminste wel een kous waarmee je gezien mag worden! Natuurlijk krijg je een uitleg over de manier waarop het aan- en uittrekken van de kous in zijn werk gaat, welke aan- en uittrekhulpmiddelen je eventueel erbij kunt gaan gebruiken en hoe je deze het beste kunt onderhouden met bijvoorbeeld speciale wasmiddelen. Voor het aanvragen van een therapeutische elastische kous heb je een verwijzing van je huisarts of specialist nodig.

  Erkenning en vergoedingen
  Medische Speciaalzaak J.C. Olland b.v. is erkend door de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen. Dit betekent dat je bij de zaak kunt rekenen op deskundig advies en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De winkel heeft contracten met alle zorgverzekeraars, en kan de declaratie voor je verzorgen, zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

  Je kunt tijdens openingstijden zonder afspraak bij de winkel in Zwolle terecht. Van maandag tot en met zaterdag staat de mammacareadviseur voor je klaar. Er wordt gewerkt op afspraak, zodat je professioneel en eerlijk advies krijgt. Ben je medisch niet in staat om naar de winkel toe te ­komen, dan is bezoek aan huis ook mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply