fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik wilde echt iets betekenen voor mensen’

  Al van jongs af aan wilde ik graag ­mensen helpen en begeleiden. Zelfs toen ik nog een kleuter was, ging ik langs bij de zieke mensen op de ziekenafdeling in het bejaardentehuis waar mijn overgrootoma en -opa woonden.

  In mijn oudere jeugdjaren, rond mijn 17e, toen ik werkzaam was in de terminale zorg, merkte ik hoe bijzonder helend het voor mensen was om in hun laatste levensfase een verdiept contact te maken van mens tot mens. Een knuffel en een luisterend oor was wat mensen nodig hadden. Een echt diepgaand contact met aandacht voor de persoon.

  Ontwikkeling
  Ikzelf maakte door de jaren heen een enorme ontwikkeling door. Alle menselijke ervaringen passeerden wel de revue. Zowel prettige als minder prettige gebeurtenissen hebben mij gevormd. Ik merkte dat het begeleiden en coachen van mensen bij mij zó vanzelfsprekend werd, dat ik veel kon betekenen voor vrienden, bekenden en familie. Inmiddels heb ik een aantal jaren geleden, met een rugzak vol ervaringen en expertises vanuit de maatschappelijke hulpverlening, coaching en het onderwijs, de omslag gemaakt om een eigen bedrijf te beginnen. Toen ik in contact kwam met Mindfulness en QiGong, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. Dit was wat ik wilde: met hulp vanuit mijn bedrijf echt iets kunnen betekenen voor mensen.

  LEV
  Op vakanties, in ontspannen toestand, ontstaan de meest krachtige creatieve ideeën en ingevingen. Dat gold zeker voor mij. Toen ik in Spanje was, heb ik de naam LEV bedacht. Leren, Ervaren en Verbinden waren voor mij het fundament waarop ik mijn bedrijf wilde opbouwen. ­Inmiddels heb ik wekelijks tientallen groepen en individuele coachingtrajecten. Een geweldig team van trainers en professionals werkt verder met mij aan een gezond en mensgericht bedrijf. Naast het feit dat artsen en GGZ psychologen mensen doorverwijzen naar onze trainingen, hebben wij ook een mooie opdracht bij de gemeente ­Zoetermeer, waarbij we gemeentebreed Mindfulness inzetten binnen het vitaliteitsprogramma.

  Effectief
  Dat Mindfulness steeds bekender gaat worden binnen onze maatschappij, merken wij binnen ons bedrijf ook. Er komen steeds meer aanvragen voor een training- of coachingtraject. Omdat uit de resultaten blijkt dat de Mindfulness MBSR-training zeer effectief is om burn-out en depressies te voorkomen, zijn er steeds meer werk­gevers bereid om hun werknemers en teams naar ons te verwijzen. Een mooie ontwikkeling waarbij we veel mensen kunnen bereiken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply