Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wimperextensions, de wereldwijde trend
  Rate this post

  Betoverende, mooie, zwoele en sensuele wimpers voor u onbereikbaar? Helemaal niet. Lange wimpers zijn er nu voor iedereen. Wimperextensions zijn momenteel de wereldwijde trend. Kijk maar eens naar Adele of Kate Perry. Maar er zijn ook Nederlandse bekenden: Lieke van Lexmond en Gigi Ravelli.

  Bij Floranails zijn wimperextensions nu ook voor u binnen handbereik. Floranails is opgericht door Geneviève Vroomans. Zij verzorgt alles op gebied van nagels en wimperextensions, waarbij kwaliteit en gezondheid voorop staan. Geneviève werkt uitsluitend met wimpers van het merk LashExtend. Deze wimpers zijn handgemaakt van Koreaanse PBT-vezels. Dit is kwalitatief hoogwaardig synthetisch materiaal.

  De wimpers van LashExtend onderscheiden zich van gewone synthetische merken (Blink, Everlash, BP enzovoort) door de zijde coating waarmee ze zijn afgewerkt. De wimpers zijn zijdezacht, gewichtloos en flexibel. De haartjes zijn dikker bij het begin en worden dunner in het puntje. Hiermee wordt een natuurlijk effect gecreëerd, anders dan bij nepwimpers of trosjes wimpers.
  Samen met Geneviève bepaalt u een eigen look: de haarlengte, de dikte, de krul, een natuurlijke kleur of juist intens zwart glanzend. De individuele haartjes worden geplaatst op uw eigen wimperhaar met een speciale lijm die beslist geen schade veroorzaakt. U ziet geen aanhechting, omdat ze op uw eigen wimperharen worden geplaatst. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 60 tot 75 minuten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply